Του έκαναν δώρο το αυτοκίνητο του Γιαννακόπουλου

10:00 - 25/06/2020

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας, η οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή, του έκανε δώρο το αγαπημένο αυτοκίνητό του! Αναλυτικά η δήλωσή του:  Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις κυρίες Ιωάννα και Αικατερίνη Γιαννακοπούλου, αγαπημένη σύζυγο και μοναχοκόρη του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, του ενός εκ των δύο πατριαρχών της οικογένειας του Παναθηναϊκού και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας: Πήρε δώρο το αγαπημένο αυτοκίνητο του Θανάση Γιαννακόπουλου από την οικογένειά του

​Ο Αλέξης Κούγιας ευχαριστεί την οικογένεια Γιαννακόπουλου, επειδή του δώρισαν το αγαπημένο αμάξι του Θανάση.

Διαβάστε το στο

Κούγιας: Πήρε δώρο το αγαπημένο αυτοκίνητο του Θανάση Γιαννακόπουλου από την οικογένειά του

Ευχαριστήρια δήλωση του προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, προς την οικογένεια του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, καθώς του δώρισαν το αγαπημένο του αυτοκίνητο.

Διαβάστε το στο Sport24

Το αυτοκίνητο του Θανάση Γιαννακόπουλου στα χέρια του Κούγια!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ αποκάλυψε ότι του δώρισαν «το αγαπημένο αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου»... Continue reading Το αυτοκίνητο του Θανάση Γιαννακόπουλου στα χέρια του Κούγια! at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Κούγιας: «Ευχαριστώ για το αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου»

Ένας μεγάλο ευχαριστώ θέλησε να πει ο Αλέξης Κούγιας με […] Το άρθρο Κούγιας: «Ευχαριστώ για το αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Κούγιας: «Ευχαριστώ για το δώρο, το αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου»

Ο Αλέξης Κούγιας ευχαρίστησε δημόσια τις Ιωάννα και Αικατερίνη Γιαννακοπούλου, σύζυγο και κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου καθώς του δώρισαν το αυτοκίνητο του.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Κούγιας: «Ευχαριστώ για το αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου»

Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση ευχαρίστησε την οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και τη σύζυγο του και την κόρη του για το δώρο που του έκαναν.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»