Δημήτρης Ουγγαρέζος – «Ο Σάκης Τανιμανίδης νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτό που είναι»

10:57 - 26/06/2020

Με αφορμή όσα ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης περί έκθεσης της προσωπικής του ζωής με τη Χριστίνα Μπόμπα, στην εκπομπή του […] The post Δημήτρης Ουγγαρέζος – «Ο Σάκης Τανιμανίδης νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτό που είναι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Τανιμανίδη: Νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτό που είναι

«Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει δυόμισι εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι πήγε χάλια».

Διαβάστε το στο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τα «έβαλε» με τον Σάκη Τανιμανίδη: Ποιος νομίζει ότι είναι;

Συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ο Σάκης Τανιμανίδης στην εκπομπή «The 2Night Show» του Ant1 και στον...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο Σάκης Τανιμανίδης νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτό που είναι (VIDEO)

Με αφορμή όσα ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης περί έκθεσης της προσωπικής του ζωής με τη Χριστίνα Μπόμπα, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η κουβέντα άναψε για τα καλά στο “Πρωινό”. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη, την οποία και εξέφρασε, προκαλώντας κάποιες αντιδράσεις στο τραπέζι. «Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει 2 ½ εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι πήγε χάλια. Πόσο ενδιαφέρομαι εγώ για τη ζωή του; Εδώ βλέπουμε έναν άνθρωπο ο οποίος νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό που είναι, επαγγελματικά μιλάω, εξού και η φράση του ότι έπαιρνε το φως από εμένα η Χριστίνα Μπόμπα και τώρα είναι αυτόφωτη. Ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνου

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Ουγγαρέζος «καρφώνει» τον Τανιμανίδη: Νομίζει ότι είναι περισσότερο από αυτό που είναι [βίντεο]

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για έκθεση της προσωπικής του ζωής με την Χριστίνα Μπόμπα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αντέδρασε. «Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει 2 ½ εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι πήγε χάλια. Πόσο ενδιαφέρομαι εγώ για τη ζωή του;» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο πάνελ του Πρωινού. «Εδώ... The post Ο Ουγγαρέζος «καρφώνει» τον Τανιμανίδη: Νομίζει ότι είναι περισσότερο από αυτό που είναι [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης;» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Με αφορμή την εμφάνισή του στην εκπομπή “The2NightShow” όπου μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε ότι η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα πήρε φήμη επειδή τον παντρεύτηκε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τοποθετήθηκε, απευθυνόμενος με σκληρά λόγια στον παρουσιαστή. «Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει 2 ½ εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι πήγε χάλια. Πόσο ενδιαφέρομαι εγώ για τη ζωή του; Εδώ βλέπουμε έναν άνθρωπο ο οποίος νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό που είναι, επαγγελματικά μιλάω, εξ’ ού και η φράση του ότι έπαιρνε το φως από εμένα η Χριστίνα Μπόμπα και τώρα είναι αυτόφωτη. Ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνουμε φως από αυτόν;» ανέφερε, μεταξύ άλλων, πρ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο Σάκης Τανιμανίδης νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτό που είναι»

«Ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνουμε φως από αυτόν;» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο