Δημήτρης Ουγγαρέζος – «Ο Σάκης Τανιμανίδης νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτό που είναι»
10:57 - 26/06/2020
Με αφορμή όσα ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης περί έκθεσης της προσωπικής του ζωής με τη Χριστίνα Μπόμπα, στην εκπομπή του […]
The post Δημήτρης Ουγγαρέζος – «Ο Σάκης Τανιμανίδης νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτό που είναι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Τανιμανίδη: Νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτό που είναι
«Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει δυόμισι εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι πήγε χάλια».
Διαβάστε το στο Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τα «έβαλε» με τον Σάκη Τανιμανίδη: Ποιος νομίζει ότι είναι;
Συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ο Σάκης Τανιμανίδης στην εκπομπή «The 2Night Show» του Ant1 και στον...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: Ο Σάκης Τανιμανίδης νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτό που είναι (VIDEO)
Με αφορμή όσα ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης περί έκθεσης της προσωπικής του ζωής με τη Χριστίνα Μπόμπα, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η κουβέντα άναψε για τα καλά στο “Πρωινό”.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη, την οποία και εξέφρασε, προκαλώντας κάποιες αντιδράσεις στο τραπέζι.
«Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει 2 ½ εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι πήγε χάλια. Πόσο ενδιαφέρομαι εγώ για τη ζωή του;
Εδώ βλέπουμε έναν άνθρωπο ο οποίος νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό που είναι, επαγγελματικά μιλάω, εξού και η φράση του ότι έπαιρνε το φως από εμένα η Χριστίνα Μπόμπα και τώρα είναι αυτόφωτη. Ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνου
Διαβάστε το στο thestival.grΟ Ουγγαρέζος «καρφώνει» τον Τανιμανίδη: Νομίζει ότι είναι περισσότερο από αυτό που είναι [βίντεο]
Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για έκθεση της προσωπικής του ζωής με την Χριστίνα Μπόμπα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αντέδρασε. «Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει 2 ½ εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι πήγε χάλια. Πόσο ενδιαφέρομαι εγώ για τη ζωή του;» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο πάνελ του Πρωινού. «Εδώ...
The post Ο Ουγγαρέζος «καρφώνει» τον Τανιμανίδη: Νομίζει ότι είναι περισσότερο από αυτό που είναι [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: «Ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης;» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Με αφορμή την εμφάνισή του στην εκπομπή “The2NightShow” όπου μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε ότι η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα πήρε φήμη επειδή τον παντρεύτηκε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τοποθετήθηκε, απευθυνόμενος με σκληρά λόγια στον παρουσιαστή.
«Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει 2 ½ εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι πήγε χάλια. Πόσο ενδιαφέρομαι εγώ για τη ζωή του; Εδώ βλέπουμε έναν άνθρωπο ο οποίος νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό που είναι, επαγγελματικά μιλάω, εξ’ ού και η φράση του ότι έπαιρνε το φως από εμένα η Χριστίνα Μπόμπα και τώρα είναι αυτόφωτη. Ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνουμε φως από αυτόν;» ανέφερε, μεταξύ άλλων, πρ
Διαβάστε το στο topontiki.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο Σάκης Τανιμανίδης νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτό που είναι»
«Ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνουμε φως από αυτόν;» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
Διαβάστε το στο mononews.gr