Απών για ακόμη μια μέρα ο Κρατερός Κατσούλης – Οι διευκρινήσεις της Καραβάτου για την υγεία του (Video)

11:06 - 26/06/2020

ΕΛΛAΔΑ  Απών για ακόμη μια μέρα είναι ο Κρατερός Κατσούλης από την εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου” με την συμπαρουσιάστρια και σύζυγό του να εξηγεί στους τηλεθεατές τι συμβαίνει με την υγεία. Με αφορμή κάποια σχόλια που δέχεται η ίδια, η Κατερίνα Καραβάτου διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό και ότι σε κάθε περίπτωση ξεπερνιέται. Μάλιστα, τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό από τη Δευτέρα ο Κρατερός Κατσούλης να βρίσκεται κανονικά στη θέση του. «Ο Κρατερός μας σήμερα δεν είναι εδώ, αλλά επειδή στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα, ξέρω ότι ενδιαφέρεστε πάρα πολύ, θέλω να σας πω με σίγουρες πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ότι είναι πολύ καλύτερα. Δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, όμως νομί

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκτός εκπομπής και σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης-Όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την υγεία του

Η Κατερίνα Καραβάτου για άλλη μια φορά ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής ότι ο Κρατερός Κατσούλης θα απουσιάζει και σήμερα, αλλά είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του. "Ο Κρατερός μας σήμερα δεν είναι εδώ, αλλά επειδή στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα, ξέρω ότι ενδιαφέρεστε πάρα πολύ, θέλω να σας πω με σίγουρες πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ότι είναι πολύ καλύτερα. Δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, όμως νομίζω πως από Δευτέρα θα τον έχουμε εδώ και θα είμαστε όλοι μαζί. Αυτά είναι τα πολύ χαρούμενα νέα", τόνισε χαρακτηριστικά. Δείτε όσα...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)