Η Τζούλια Νόβα διαψεύδει τις φήμες και «καρφώνει» τον Γιάννη Μάρκου

09:24 - 27/06/2020

Τη σιωπή της σπάει μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, η Τζούλια Νόβα, σχετικά με τον πρόσφατο […] The post Η Τζούλια Νόβα διαψεύδει τις φήμες και «καρφώνει» τον Γιάννη Μάρκου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τζούλια Νόβα διαψεύδει τις φήμες: Είμαι ένα ελεύθερο κορίτσι

Στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη, μίλησε η Τζούλια Νόβα, με αφορμή τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου και τις φήμες που την ήθελαν να είναι και πάλι ερωτευμένη με έναν γοητευτικό άνδρα, λάτρη των extreme sports. «Καμία σχέση. Ζευγάρι αυτή τη στιγμή δεν είμαι με κανέναν. Είμαι ένα ελεύθερο κορίτσι. Παρέα όμως κάνω με κάποιον έτσι όπως τον περιγράφουν. Πολλή παρέα, αλλά είμαστε φίλοι. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο κάνουμε παρέα εδώ και τρεις μήνες. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ σε όλο αυτό που πέρασα και περνάω ακόμα με τον Γιάννη, αλλά είμαστε μόνο φίλοι» ανέφερε το γνωστό μοντέλο, εικάζοντας από πού ξεκίνησαν οι φήμες περί νέας σχέσης: «Κατά την άπ

Διαβάστε το στο thestival.gr

«Δεν είμαι ζευγάρι με κανέναν»: Η Τζούλια Νόβα διαψεύδει τις φήμες και «καρφώνει» τον Γιάννη Μάρκου

Η Τζούλια Νόβα απαντά στις φήμες που την ήθελαν σε νέα σχέση μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου. «Ζευγάρι αυτή τη στιγμή δεν είμαι με κανέναν. Είμαι ένα ελεύθερο κορίτσι» δήλωσε η Τζούλια Νόβα μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών. «Παρέα όμως κάνω με κάποιον έτσι όπως τον περιγράφουν. Πολλή παρέα,... The post «Δεν είμαι ζευγάρι με κανέναν»: Η Τζούλια Νόβα διαψεύδει τις φήμες και «καρφώνει» τον Γιάννη Μάρκου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η Τζούλια Νόβα «καρφώνει» τον Γιάννη Μάρκου

Διαψεύδει τις φήμες

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο