Ιντέγε : “Ο Άρης έπρεπε να πάει στον τελικό – Δεν ισχύει ότι συμφώνησα να μείνω”
17:51 - 29/06/2020
Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του προχώρησε ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός φορ ότι δεν έχει υπογράψει και επισημαίνει “έχω να δω την οικογένειά μου έξι μήνες. Θα πάω να τους δω και θα αποφασίσω τι θα κάνω”. Αναλυτικά οι δηλώσεις του […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιντέγε: Ο Άρης έπρεπε να φτάσει στον τελικό, ευχαριστώ για την υποστήριξη
Ο Μπράουν Ιντέγε δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και αποχαιρέτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Νιγηριανός επιθετικός μίλησε για την παρουσία του στους «κιτρινόμαυρους», τονίζοντας πως θα ήθελε να προσφέρει περισσότερα πράγματα αγωνιστικά.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 FM:
«Είναι αλήθεια ότι περίμενα να περάσουμε. Αλλά οι άνθρωποι κάνουν πλάνα που δεν τους βγαίνουν πάντα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος, ένιωσα πολύ έντονη απογοήτευση στην τελευταία φάση. Υπάρχουν φορές που δεν καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο. Τα δώσαμε όλα αλλά γυρίσαμε στο σπίτι με άδεια χέρια. Έχω ακόμη στο μυαλό μου την τελευταία φάση. Αξίζαμε να προκριθούμε. Τα δώσαμε όλα, αλλά χάθηκαν όλα μέσα σε ένα λεπτό. Μ
Διαβάστε το στο thestival.gr