Το «αντίο» της Ζαρίφη στη Μενεγάκη για την αποχώρηση της από την τηλεόραση: «Ξανθιά μου Σ’ αγαπώ»
12:00 - 01/07/2020
Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά τους τηλεθεατές μετά από 15 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας και η πρώην συνεργάτιδα της, Κατερίνα Ζαρίφη δημοσίευσε μια συγκινητική ανάρτηση για την αγαπημένη παρουσιάστρια.
The post Το «αντίο» της Ζαρίφη στη Μενεγάκη για την αποχώρηση της από την τηλεόραση: «Ξανθιά μου Σ’ αγαπώ» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Γκακάκη: Η αποχώρηση της από την τηλεόραση και ο χαμός του πατέρα της
Μια ανθρώπινη συνεντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκακάκη στην εκπομπή “Μεσάνυκτα” . Η παρουσιάστρια μίλησε για το πώς βίωσε το συμβάν με την φοιτήτρια που σχολιάστηκε στην εκπομπή που συμμετέχει “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”,καθώς και για τους δύσκολους μήνες από τον πρόσφατο χαμό του πατέρα της. Αναφέρθηκε ωστόσο και στην δύσκολη τηλεοπτική χρόνια, αναφέροντας συγκεκριμένα πως θα σταματήσει την τηλεόραση. Είναι ανόητο, είναι περιττό και κάνει τη συγγνώμη μπάσταρδη. Γι’ αυτό είμαι απολύτως κάθετη. Όσο κι αν ακουστεί υπερφίαλο και αυστηρό, αποφάσισα πως πλέον όποιος με ξέρει, με ξέρει καλά, μετά από 25 χρόνια δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα ούτε σε επίπεδο ηθικής, ο
Διαβάστε το στο spoilers