Ξεσπά ο Ιωάννης Μελισσανίδης – «Ποιος έχει το δικαίωμα να σου πει ποιον ή ποια θα αγαπήσεις, τι είστε εσείς;»
14:48 - 04/07/2020
Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Άννα Πρέλεβιτς έδωσε συνέντευξη ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο οποίος μίλησε για την ενασχόλησή του […]
The post Ξεσπά ο Ιωάννης Μελισσανίδης – «Ποιος έχει το δικαίωμα να σου πει ποιον ή ποια θα αγαπήσεις, τι είστε εσείς;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννης Μελισσανίδης: Ποιος έχει το δικαίωμα να σου πει ποιον ή ποια να αγαπήσεις;
Τι είπε ο χρυσός ολυμπιονίκης για bullying που έχει υποστεί στη ζωή του
Διαβάστε το στο Ξεσπά ο Ιωάννης Μελισσανίδης! «Ποιος έχει το δικαίωμα να σου πει ποιον ή ποια θα αγαπήσεις, τι είστε εσείς;»
Δείτε όλα όσα είπε ο Ιωάννης Μελισσανίδης. Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Άννα Πρέλεβιτς έδωσε συνέντευξη ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο οποίος μίλησε για την ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ξεσπά ο Ιωάννης Μελισσανίδης! «Ποιος έχει το δικαίωμα να σου πει ποιον ή ποια θα αγαπήσεις, τι είστε εσείς;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Το «ξέσπασμα» του Μελισσανίδη για το bullying: «Ποιος θα σου πει ποιον ή ποια θα αγαπήσεις;»
O Ιωάννης Μελισσανίδης αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε μήνες...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΞεσπά ο Μελισσανίδης: Ποιος έχει το δικαίωμα να σου πει ποιον ή ποια θα αγαπήσεις (VIDEO)
Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Άννα Πρέλεβιτς έδωσε συνέντευξη ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο οποίος μίλησε για την ενασχόλησή του με τη γυμναστική, το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στην Ατλάντα, ενώ αναφέρθηκε και στην εξομολόγηση που είχε κάνει κάποτε για το bullying που είχε υποστεί για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.
«Πριν τρεις εβδομάδες ανακάλυψα ότι υπάρχει εδώ και 17 χρόνια οδός με το όνομά μου. Έχω ακόμα το ρεκόρ ως ο νεότερος χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστορία της ελληνικής γυμναστικής και είμαι μέσα στους τρεις νεότερους της παγκόσμιας γυμναστικής. Ακόμα θυμάμαι τα πάντα από τη μέρα που κέρδισα το χρυσό στην Ατλάντα.
Έκανα την προσευχή μου κι έβαλα και άκουσα Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχά
Διαβάστε το στο thestival.grΙωάννης Μελισσανίδης: Ποιος έχει το δικαίωμα να σου πει ποιον ή ποια να αγαπήσεις; (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Για την απώλεια του πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε μήνες, και το bullying που έχει υποστεί μίλησε -μεταξύ άλλων- ο χρυσός ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης.
«Ποιος άνθρωπος δεν έχει υποστεί bullying; Ποιος έχει το δικαίωμα να σου πει ποιο ή ποια να αγαπήσεις», ανέφερε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open.
«Πριν 5 μήνες πέθανε ο πατέρας μου… Είναι βαθιά η απώλειά του. Αφιερώνω αυτή τη συνέντευξη στον πατέρα μου. Ακόμα και αυτή η οδός που κάτσαμε ονομάστηκε “Ιωάννης Μελισσανίδης”. Θα έπρεπε νομίζω σε κάθε ολυμπιονίκη το όνομα δίπλα να βάζουν σε παρένθεση το όνομα των γονιών τους», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.
ΜελισσανίδηςbullyingΠατέραςHas video: Exc
Διαβάστε το στο topontiki.gr