Βίντεο σοκ στο «Μαζί σου»: Έπιασαν διαρρήκτη και τον «μαύρισαν» στο ξύλο!

16:39 - 04/07/2020

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που προκαλεί σοκ έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Μαζί Σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου. The post Βίντεο σοκ στο «Μαζί σου»: Έπιασαν διαρρήκτη και τον «μαύρισαν» στο ξύλο! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ – Πολίτες έπιασαν διαρρήκτη και τον “μαύρισαν” στο ξύλο!

Όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (01.07.2020) στους Αμπελοκήπους. Το άρθρο Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ – Πολίτες έπιασαν διαρρήκτη και τον “μαύρισαν” στο ξύλο! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Βίντεο σοκ! Πήγαν να λιντσάρουν τον διαρρήκτη που έπιασαν στα πράσα!

Όλα έγιναν στους Αμπελοκήπους της Αθήνας, όταν ένας διαρρήκτης προσπάθησε να μπει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού! Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού καταδίωξε τον διαρρήκτη μέχρι την Κηφισίας και με τη βοήθεια άλλων πολιτών, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν Οι πολίτες που είχαν πιάσει τον διαρρήκτη, […] The post Βίντεο σοκ! Πήγαν να λιντσάρουν τον διαρρήκτη που έπιασαν στα πράσα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Έπιασαν διαρρήκτη και τον τουλούμιασαν στο ξύλο!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που προκαλεί σοκ έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Μαζί Σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου. Είναι η στιγμή που πολίτες έχουν πιάσει έναν διαρρήκτη και αποφασίζουν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους! Όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (1/7) στους Αμπελόκηπους. Ένας διαρρήκτης προσπάθησε να μπει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βίντεο σοκ : Έπιασαν διαρρήκτη και τον «μαύρισαν» στο ξύλο

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που προκαλεί σοκ έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Μαζί Σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου. Είναι η στιγμή που πολίτες έχουν πιάσει έναν διαρρήκτη και αποφασίζουν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους!

Διαβάστε το στο to10.gr

Βίντεο σοκ: Έπιασαν διαρρήκτη και τον “μαύρισαν” στο ξύλο!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που προκαλεί σοκ έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Μαζί Σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου. Είναι η στιγμή που πολίτες έχουν πιάσει έναν διαρρήκτη και αποφασίζουν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους!   Όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (01.07.2020) στους Αμπελοκήπους. Ένας διαρρήκτης προσπάθησε να μπει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, αλλά […] The post Βίντεο σοκ: Έπιασαν διαρρήκτη και τον “μαύρισαν” στο ξύλο! appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πάνος Μουζουράκης: Αγκαλιά με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ του – Φωτογραφίες TLIFE

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχεις πληγωθεί πάρα πολύ»