Αμαλία Κωστοπούλου: Η Τζένη Μπαλατσινού στο πλευρό της στο νοσοκομείο στις ΗΠΑ μετά το σοβαρό τροχαίο

13:00 - 05/07/2020

Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλτσινού, Αμαλία, έζησε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς πριν από μερικές μέρες ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να υποβληθεί σε δύο χειρουργεία.  The post Αμαλία Κωστοπούλου: Η Τζένη Μπαλατσινού στο πλευρό της στο νοσοκομείο στις ΗΠΑ μετά το σοβαρό τροχαίο appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα

Δείτε την ανάρτηση της μητέρας της Τζένης Μπαλατσινού

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζει την κόρη της, λίγες μέρες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα!

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Αμαλίας, ενώ στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. The post Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζει την κόρη της, λίγες μέρες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία μετά το σοβαρό ατύχημα (pic)

Η Αμαλία Κωστοπούλου πέρασε δύσκολες ώρες καθώς πριν από μερικές […] Το άρθρο Αμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία μετά το σοβαρό ατύχημα (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Αμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα

Δύσκολες ώρες πέρασε η Αμαλία Κωστοπούλου καθώς πριν από μερικές μέρες είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Λος Άντζελες. Η μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της κόρης της για να τη βοηθήσει και να της συμπαρασταθεί.Μια φωτογραφία της κόρης της, Αμαλίας Κωστοπούλου, την πρώτη μετά το τροχαίο ατύχημα στο Λος Άντζελες, δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Τζένη Μπαλατσινού. Η Μπαλατσινού βρέθηκε αμέσως στο πλευρό της κόρης για να την βοηθήσει στις δύσκολες ώρες που πέρασε. Στη φωτογραφία διακρίνεται η Αμαλία Κωστοπούλου να κάθεται και να διαβάζει ένα βιβλίο ενώ δίπλα της βρίσκεται ένας περιπατητήρας τύπου πι . Η μητέρα της συνόδεψε τη φωτογραφία με μι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα

Αμαλία Κωστοπούλου: Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού είναι καλά στην υγεία της μετά την περιπέτεια που είχε με τον τραυματισμό της μετά το τροχαίο ατύχημα και μας το δηλώνει με μια φωτογραφία.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 16,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, η ακρίβεια καίει τους πολίτες

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «τρολάρει» τον Κασσελάκη: Μαθαίνω ότι στη βάπτιση του Αλέξη Χαρίτση σχηματίστηκε δρεπάνι και σφυρί

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα: «Πρόκειται για προσωπική προσβολή»

Ευρωεκλογές: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποπομπής Παπανώτα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Αθήνα για την Έξοδο του Μεσολογγίου

Τέμπη – Δικηγ. συγγενών θυμάτων: «Πρέπει να ερευνηθεί αν ο σταθμάρχης ήταν σε διαμέρισμα με ιερόδουλες έχοντας μαζί τον ασύρματο»