«Δεν ξέρω αν θα έχω εκπομπή του χρόνου, θα είναι ένα πολύ διαφορετικό τοπίο»
11:06 - 06/07/2020
Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι μετά το τέλος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά. Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε σε ερώτηση […]
The post «Δεν ξέρω αν θα έχω εκπομπή του χρόνου, θα είναι ένα πολύ διαφορετικό τοπίο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Δεν ξέρω αν θα έχω εκπομπή τη νέα σεζόν, θα είναι πολύ διαφορετικό το τοπίο»
Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει. «Δεν ξέρω ακόμα αν θα έχω εκπομπή του χρόνου γιατί θα είναι ένα πολύ διαφορετικό τοπίο, απ’ ότι αντιλαμβάνομαι, θα υπάρχουν ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο «Δεν ξέρω αν θα έχω εκπομπή τη νέα σεζόν, θα είναι πολύ διαφορετικό το τοπίο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν ξέρω αν θα έχω εκπομπή του χρόνου, θα είναι ένα πολύ διαφορετικό τοπίο (VIDEO)
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στους δημοσιογράφους για τα τηλεοπτικά της σχέδια, αλλά και για την Χριστίνα Παππά.
"Δεν ξέρω ακόμα αν θα έχω εκπομπή του χρόνου γιατί θα είναι ένα πολύ διαφορετικό τοπίο, απ’ ότι αντιλαμβάνομαι, θα υπάρχουν καινούργια πρόσωπα και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό. Ένα καινούργιο τοπίο γενικότερα. Δεν ξέρω τι θα κάνω, συζητάω, αλλά ακόμα δεν έχω οριστικοποιήσει.
Δεν είδα τη Χριστίνα Παππά, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν μου αρέσει να το πηγαίνουμε εκεί, δεν μου αρέσει να πρωταγωνιστώ συνέχεια στα sites και τις εκπομπές για ίντριγκες", είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Διαβάστε το στο thestival.gr