Αιχμές Ζαχαράτου για τη Μελίνα Ασλανίδου: «Έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά». Βίντεο

11:57 - 03/11/2019

«Έχει προκαλέσει έλλειψη στην αγορά…» Στο “Λούης Night Show” στον Alpha Κύπρου ήταν καλεσμένος ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος έριξε κάτι απίθανες ατάκες για τη Μελίνα Ασλανίδου. «Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες,

Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ζαχαράτος, η  Ασλανίδου και η… έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά

Την παρουσία της Μελίνας Ασλανίδου στο X-Factor σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος, σατιρίζοντας τις εμφανίσεις της στο show, αφήνοντας υπόνοιες για αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο. «Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Η Μελίνα Ασλανίδου έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά. Μπαμπουίνα η μούρη…»

Ποιος έκανε αυτή την απίστευτη δήλωση; The post «Η Μελίνα Ασλανίδου έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά. Μπαμπουίνα η μούρη…» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ζαχαράτος: Η Μελίνα Ασλανίδου έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Στο «Λούης Night Show» στον Alpha Κύπρου βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος σχολίασε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και τα πρόσωπα που τις αποτελούν. «Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή, εντάξει όλοι βάλαμε κάτι στη μούρη μας να φρεσκαριστούμε, αλλά δεν προκαλέσαμε και έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά», είπε. Και συνέχισε: «Αυτή το άρπαξε όλο και το καβάτζαρε, μπαμπουίνα η μούρη. Αυτή, λοιπόν, ήταν η μούρη έτσι, τώρα κάπως την έφτιαξε, αλλά χαλάει το μαλλί. Φτιάχνει μούρη, φτιάχνει το μαλλί, χαλάει το ρούχο

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Τ.Ζαχαράτος σατιρίζει την Μ.Ασλανίδου: «Φτιάχνει τη... μούρη και προκαλεί έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά» (βίντεο)

Σατίρισε την τραγουδίστρια για τις αισθητικές παρεμβάσεις, αλλά και για τον τρόπο που εμφανίζεται στο «X-Factor» Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και χάρισε απίστευτες στιγμές σάτιρας, γέλιου αλλά και ξεκαρδιστικών μιμήσεων που θα μείνουν αξέχαστες στους τηλεθεατές του Alpha Κύπρου. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων σατίρισε την τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου για τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της, αλλά και για τον τρόπο που εμφανίζεται στο «X-Factor». «Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή,

Διαβάστε το στο pronews.gr

Κλάμα! «Η Μελίνα Ασλανίδου έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά»! (βίντεο)

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στο «Λούης Night Show» και χάρισε απίστευτες στιγμές σάτιρας, γέλιου αλλά και ξεκαρδιστικών μιμήσεων που θα μείνουν αξέχαστες στους τηλεθεατές του Alpha Κύπρου. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, τρόλαρε την τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου για τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της, αλλά και για τον τρόπο που εμφανίζεται στο «X-Factor». «Έχετε δει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ madata.gr

Κίκιλιας: 9 άτομα στα πασχαλινά τραπέζια μέσα - Έως 12 άτομα σε ανοιχτό χώρο. Τα μέτρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σeξ: Γιατί υπάρχει απώλεια επιθυμίας - Οι βασικοί λόγοι

Το μυστικό για να γυαλίσετε τα ασημικά σας βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Παγώνη: Τέλος Ιουνίου θα έχουμε σχετική ανοσία. Το σχέδιο για το Πάσχα στο χωριό

Ο λόγος που συνήθως ξυπνάς πριν από το ξυπνητήρι

Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Αθηνά ετοιμάζει εκδίκηση για την Αγγελική!