Αιχμές Ζαχαράτου για τη Μελίνα Ασλανίδου: «Έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά». Βίντεο
11:57 - 03/11/2019
«Έχει προκαλέσει έλλειψη στην αγορά…»
Στο “Λούης Night Show” στον Alpha Κύπρου ήταν καλεσμένος ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος έριξε κάτι απίθανες ατάκες για τη Μελίνα Ασλανίδου.
«Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες,
Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Ζαχαράτος, η Ασλανίδου και η… έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά
Την παρουσία της Μελίνας Ασλανίδου στο X-Factor σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος, σατιρίζοντας τις εμφανίσεις της στο show, αφήνοντας υπόνοιες για αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο. «Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Η Μελίνα Ασλανίδου έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά. Μπαμπουίνα η μούρη…»
Ποιος έκανε αυτή την απίστευτη δήλωση;
The post «Η Μελίνα Ασλανίδου έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά. Μπαμπουίνα η μούρη…» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΖαχαράτος: Η Μελίνα Ασλανίδου έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στο «Λούης Night Show» στον Alpha Κύπρου βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος σχολίασε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και τα πρόσωπα που τις αποτελούν.
«Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή, εντάξει όλοι βάλαμε κάτι στη μούρη μας να φρεσκαριστούμε, αλλά δεν προκαλέσαμε και έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά», είπε.
Και συνέχισε: «Αυτή το άρπαξε όλο και το καβάτζαρε, μπαμπουίνα η μούρη. Αυτή, λοιπόν, ήταν η μούρη έτσι, τώρα κάπως την έφτιαξε, αλλά χαλάει το μαλλί. Φτιάχνει μούρη, φτιάχνει το μαλλί, χαλάει το ρούχο
Διαβάστε το στο topontiki.grΟ Τ.Ζαχαράτος σατιρίζει την Μ.Ασλανίδου: «Φτιάχνει τη... μούρη και προκαλεί έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά» (βίντεο)
Σατίρισε την τραγουδίστρια για τις αισθητικές παρεμβάσεις, αλλά και για τον τρόπο που εμφανίζεται στο «X-Factor»
Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και χάρισε απίστευτες στιγμές σάτιρας, γέλιου αλλά και ξεκαρδιστικών μιμήσεων που θα μείνουν αξέχαστες στους τηλεθεατές του Alpha Κύπρου.
Ο ίδιος, μεταξύ άλλων σατίρισε την τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου για τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της, αλλά και για τον τρόπο που εμφανίζεται στο «X-Factor».
«Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή,
Διαβάστε το στο pronews.grΚλάμα! «Η Μελίνα Ασλανίδου έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά»! (βίντεο)
Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στο «Λούης Night Show» και χάρισε απίστευτες στιγμές σάτιρας, γέλιου αλλά και ξεκαρδιστικών μιμήσεων που θα μείνουν αξέχαστες στους τηλεθεατές του Alpha Κύπρου. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, τρόλαρε την τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου για τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της, αλλά και για τον τρόπο που εμφανίζεται στο «X-Factor». «Έχετε δει […]
Διαβάστε το στο irafina.gr