Χριστίνα Μπόμπα: Ο Σάκης νομίζει ακόμη ότι η πρώτη μας συνάντηση ήταν στημένη από μένα

14:00 - 03/11/2019

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τον ρόλο της παρουσιάστριας, τον έρωτά της για τον σύζυγο της, Σάκη Τανιμανίδη και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. The post Χριστίνα Μπόμπα: Ο Σάκης νομίζει ακόμη ότι η πρώτη μας συνάντηση ήταν στημένη από μένα appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Μπόμπα: Τι την έβαλε να κάνει στο πρώτο τους ραντεβού ο Τανιμανίδης

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τη σχέση της με το Σάκη Τανιμανίδη, ενώ είπε και τι την έβαλε να κάνει στο πρώτο τους ραντεβού.«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ την καριέρα μου ως παρουσιάστρια. Μου αρέσει να δείχνω τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου στα social media... Κυρίως αδιαφορώ για τις αρνητικές κριτικές. Στην αρχή με επηρέαζαν τα κακόβουλα σχόλια, ειδικά για θέματα που είχα μέσα μου άλυτα». Και επειδή έχει ακούσει πάρα πολλά, η Χριστίνα τόνισε: «Δεν με ενοχλεί το “κυρία Τανιμανίδη”, το θεωρώ λογικό...» Η ίδια αναφέρθηκε και στις πρώτες στιγμές της με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη: «Στην πρώτη μας γνωριμία με τον Σάκη είχαμε πει μόνο ένα γεια. Ο Σάκης νομίζει ακόμη ότι η πρώτη μας συνάντηση ήταν στημέ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας