O Λεωνίδας Κουτσόπουλος άνοιξε εστιατόριο στην Αντίπαρο και μας προσκαλεί!

19:29 - 09/07/2020

Το "MasterChef" τελείωσε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε το πλοίο της γραμμής και ταξίδεψε στην αγαπημένη του Αντίπαρο! Στο πανέμορφο Κυκλαδονήσι, το οποίο επέλεξε για να κάνει πραγματικότητα ένα από τα όνειρα του, να έχει το δικό του εστιατόριο σε ένα νησί. Το Samano άνοιξε  και περιμένει όλους όσοι βρεθούν στην Αντίπαρο (και στην Πάρο) και όπως μας ενημερώνει ο αγαπημένος θείος Λεό είναι ανοιχτό από το πρωί, με καφέ, πρωινό, brunch μέχρι και αργά το βράδυ!  

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει