Ιωάννα Τούνη: Απαντά πρώτη φορά για το ροζ που διέρρευσε – Μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω…

15:14 - 10/07/2020

MENU Περισσότερα Lifestyle Ιωάννα Τούνη: Απαντά πρώτη φορά για το ροζ βίντεο που διέρρευσε – Μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω… 10 Ιουλ. 2020, 14:44 Ετοιμάζει παράλληλα και τις βαλίτσες της για Μύκονο.Μέσω instagram ενημέρωσε η Ιωάννα Τούνη ότι σήμερα το μεσημέρι θα δημοσιοποιήσει για πρώτη φορά την απάντησή της για το πολυσυζητημένο ροζ υλικό που διέρρευσε πρόσφατα στο διαδίκτυο με την ίδια να πρωταγωνιστεί. Η 27χρονη πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks ακούγεται να λέει στα instastories που δημοσίευσε χθες: Έχω γυρίσει σπίτι. Ετοιμάζω σιγά-σιγά τα πράγματά μου γιατί έχω δρομολογημένο για αύριο να πάω Μύκονο. Και η αλήθεια είναι πως μου στέλνετε τόσα πολλά μηνύματα για το πόσο πολύ ζηλεύετε

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: Απαντά πρώτη φορά για το ροζ βίντεο που διέρρευσε - «Μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω…» (βίντεο)

Ετοιμάζει παράλληλα και τις βαλίτσες της για Μύκονο

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Τούνη: Απαντά πρώτη φορά για το ροζ βίντεο – «Ο πρώην φίλος μου διέρρευσε τα βίντεο εν αγνοία μου» (βίντεο)

Με ένα βίντεο – κόλαφο στον κανάλι της στο Youtube, η Ιωάννα Τούνη «έσπασε» τη σιωπή της τόσο για τον χωρισμό της από τον εννέα μηνών σύντροφό της Χρήστο Τσεβρεντζή όσο και για την κυκλοφορία κάποιων ροζ βίντεο, χωρίς την άδειά της. Η ξανθιά καλλονή από τη Θεσσαλονίκη μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη