Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια απαντά για το ροζ βίντεο! «Ο πρώην φίλος μου διέρρευσε τα βίντεο εν αγνοία μου»
15:30 - 10/07/2020
Η Ιωάννα Τούνη "έσπασε" τη σιωπή της τόσο για τον χωρισμό της από τον εννέα μηνών σύντροφό της Χρήστο Τσεβρεντζή όσο και για την κυκλοφορία κάποιων ροζ βίντεο, χωρίς την άδειά της.
The post Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια απαντά για το ροζ βίντεο! «Ο πρώην φίλος μου διέρρευσε τα βίντεο εν αγνοία μου» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια απαντά για το ροζ βίντεο! «Ο πρώην φίλος μου διέρρευσε τα βίντεο εν αγνοία μου»
Με ένα βίντεο – κόλαφο στον κανάλι της στο Youtube, η Ιωάννα Τούνη «έσπασε» τη σιωπή της τόσο για τον χωρισμό της από τον εννέα μηνών σύντροφό της Χρήστο Τσεβρεντζή όσο και για την κυκλοφορία κάποιων βίντεο, χωρίς την άδειά της. Η ξανθιά καλλονή από τη Θεσσαλονίκη μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή στα […]
The post Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια απαντά για το ροζ βίντεο! «Ο πρώην φίλος μου διέρρευσε τα βίντεο εν αγνοία μου» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.gr