Κλοπ: «Στο τέλος του συμβολαίου μου θα αποχωρήσω από την Λίβερπουλ»
12:30 - 13/07/2020
Την αποχώρηση του από την Λίβερπουλ μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Λίβερπουλ προανήγγειλε σε συνέντευξη του ο Γιούργκεν Κλοπ. Συνέντευξη σε γερμανική ιστοσελίδα έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ. Σε αυτή ο ο τεχνικός της Λίβερπουλ, ο οποίος έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024 έκανε γνωστή την αποχώρηση του από […]
The post Κλοπ: «Στο τέλος του συμβολαίου μου θα αποχωρήσω από την Λίβερπουλ» appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κλόπ: «Με την λήξη του συμβολαίου μου θα φύγω από την Λίβερπουλ»
Τις σκέψεις του για την συνέχεια της καριέρας του μακριά από την Λίβερπουλ, μοιράστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.Μετά τον θρίαμβο της κατάκτησης του πρωταθλήματος Αγγλίας με τον Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε κάποιες δηλώσεις που τράβηξαν την προσοχή όλων των ομάδων παγκοσμίως. Ο Γερμανός τεχνικός ανήκει σίγουρα στην «προπονητική ελίτ» των τελευταίων ετών και πολλοί σύλλογοι θα ήθελαν να τον αποκτήσουν, αυτό είναι κάτι που θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί μετά το 2024.
Ο Κλοπ σε πρόσφατες δηλώσεις του μοιράστηκε τις σκέψεις του για την συνέχεια της καριέρας του εκτός Αγγλίας, μόλις τελειώσει το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ, το 2024.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Σίγουρα πρόκειται να ζήσω στην Γερμανία μετά το
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr