«Κεραυνοί» Δώνη: «Υπάρχει συμμορία που δεν σέβεται την προσπάθειά μας, πρέπει να αντισταθούμε»

22:59 - 03/11/2019

Καταπέλτης ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναφορικά με την αντιμετώπιση που έχει συνολικά το τριφύλλι από τη διαιτησία σε αυτές τις πρώτες εννέα αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:«Έχουμε πολύ μεγάλη πρόοδο ως ομάδα. Κερδίζοντας και τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, με την Ξάνθη μας έκλεψαν το ματς, δεν το χάσαμε. Με την ΑΕΛ πάλι έγιναν περίεργα πράγματα. Για το πρότζεκτ που εμείς λειτουργούμε αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επειδή ξέρω πως λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, εμένα με νοιάζει ο Παναθηναϊκός. Δεν με νοιάζει ούτε ο Ολυμπιακός με τον οποίο επίσης φέραμε ισοπαλία ούτε ο ΠΑΟΚ. Υπάρχ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Κεραυνοί» Δώνη: Υπάρχει συμμορία που δεν σέβεται την προσπάθειά μας, πρέπει να αντισταθούμε

Καταπέλτης ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναφορικά με την αντιμετώπιση που έχει συνολικά το τριφύλλι από τη διαιτησία σε αυτές τις πρώτες εννέα αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)