Απίστευτο απρόοπτο στο “Καλοκαίρι not” – Ο Ετεοκλής Παύλου ξέχασε ότι ήταν στον αέρα και είχε ανοικτό μικρόφωνο

12:06 - 15/07/2020

Ένα απίθανο απρόοπτο συνέβη στη έναρξη της εκπομπής “Καλοκαίρι not”! Ο Ετεοκλής Παύλου δεν κατάλαβε ότι είχε βγει στον αέρα […] The post Απίστευτο απρόοπτο στο “Καλοκαίρι not” – Ο Ετεοκλής Παύλου ξέχασε ότι ήταν στον αέρα και είχε ανοικτό μικρόφωνο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απίθανο σκηνικό στον αέρα του “Καλοκαίρι not”! Ξέχασε ο Ετεοκλής ότι είχε ανοικτό μικρόφωνο και…

Δείτε τι έγινε στην έναρξη της εκπομπής. Ένα απίθανο απρόοπτο συνέβη στη έναρξη της εκπομπής “Καλοκαίρι not”! Ο Ετεοκλής Παύλου δεν κατάλαβε ότι είχε βγει ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Απίθανο σκηνικό στον αέρα του “Καλοκαίρι not”! Ξέχασε ο Ετεοκλής ότι είχε ανοικτό μικρόφωνο και… δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Απίστευτο απρόοπτο στο "Καλοκαίρι not"- Ο Ετεοκλής Παύλου ξέχασε ότι ήταν στον αέρα και είχε ανοικτό μικρόφωνο (VIDEO)

Ένα απίθανο απρόοπτο συνέβη στη έναρξη της εκπομπής «Καλοκαίρι not». Ο Ετεοκλής Παύλου δεν κατάλαβε ότι είχε βγει στον αέρα και ότι είχε ανοικτό μικρόφωνο, με αποτέλεσμα να ακουστεί η ατάκα που είπε στον Γιώργο Πορφύρη. Προφανώς οι δυο τους είχαν κάποια συζήτηση δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η εκπομπή και ο Ετεοκλής Παύλου γύρισε και με χαμόγελο του είπε στον αέρα πώς «είσαι μεγάλο νούμερο, αλήθεια». Ο Ετεοκλής σίγουρα δεν το είπε με κακή πρόθεση, καθώς φαινόταν το χαμόγελο στο πρόσωπο του Γιώργου Πορφύρη, και επίσης, να τονίσουμε ότι οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, έχουν άριστες σχέσεις και μπορούμε να πούμε ότι έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε το στο thestival.gr

Καλοκαίρι not: Ο Ετεοκλής Παύλου δεν κατάλαβε ότι ήταν οn air και είχε ανοιχτό το μικρόφωνο

Πολιτική απορρήτου Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων: Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.Κρυπτογράφηση: Όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και της ιστοσελίδας μας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits.Προσωπικά Δεδομένα: Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) θεωρο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρήστος Λούλης: «Eίχα αφοσιωθεί τόσο πολύ στο θέατρο και στη σχολή που δεν μιλούσα ούτε με τους γονείς μου»

Όθωνας Μεταξάς: «Δεν με φαντάζομαι στη θάλασσα των γαρυφάλλων, να με ραίνουν και να πνίγομαι από τα δισκάκια»

Στέφανος Κορκολής: «Αφού έκανα την πρώτη επέμβαση και τις πρώτες χημειοθεραπείες, πέταξα οτιδήποτε τοξικό»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος σε δριμύ κατηγορώ για τον Μάρτυρα Κατηγορίας: «Παίζω ενώ ξέρω ότι δεν με θέλουν, το ζω πρώτη φορά»

Μάνος Ιωάννου: «Πού είναι το metoo αυτή τη στιγμή; Ήταν μοδάτο πολύ τότε, σταυρώσαμε Λιγνάδη – Φιλιππίδη και καθάρισε το θέατρο;»

Χώρισε η Ελισάβετ Σπανού: «Η εγκυμοσύνη συνέπεσε με την απόφαση να μην είμαστε μαζί»