Γιώργος Λιβάνης – Χριστίνα Βραχάλη: Απρόσμενη ανακοίνωση στον αέρα του “Καλοκαίρι not”! «Νομίζω ότι πρέπει να το πούμε»
12:54 - 15/07/2020
Καλεσμένοι στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” ήταν σήμερα ο Γιώργος Λιβάνης και η Χριστίνα Βραχάλη, οι οποίοι είχαν κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις […]
The post Γιώργος Λιβάνης – Χριστίνα Βραχάλη: Απρόσμενη ανακοίνωση στον αέρα του “Καλοκαίρι not”! «Νομίζω ότι πρέπει να το πούμε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απρόσμενη ανακοίνωση Λιβάνη – Βραχάλη στον αέρα της εκπομπής! «Νομίζω ότι πρέπει να το πούμε»
Δείτε τι είπαν Γιώργος Λιβάνης και Χριστίνα Βραχάλη. Καλεσμένοι στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” ήταν σήμερα ο Γιώργος Λιβάνης και η Χριστίνα Βραχάλη, οι οποίοι είχαν ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Απρόσμενη ανακοίνωση Λιβάνη – Βραχάλη στον αέρα της εκπομπής! «Νομίζω ότι πρέπει να το πούμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιώργος Λιβάνης – Χριστίνα Βραχάλη: Απρόσμενη ανακοίνωση! «Νομίζω ότι πρέπει να το πούμε»
Καλεσμένοι στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” ήταν σήμερα ο Γιώργος Λιβάνης και η Χριστίνα Βραχάλη, οι οποίοι είχαν κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο J2US. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για τους δυο τους και οι φήμες θέλουν να είναι ζευγάρι στη ζωή. Οι ίδιοι, όμως, το διαψεύδουν συχνά και μάλιστα σήμερα, στον αέρα της εκπομπής, αποκάλυψαν πως θα… κουμπαριάσουν. […]
Το άρθρο Γιώργος Λιβάνης – Χριστίνα Βραχάλη: Απρόσμενη ανακοίνωση! «Νομίζω ότι πρέπει να το πούμε» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΓιώργος Λιβάνης – Χριστίνα Βραχάλη: Απρόσμενη ανακοίνωση στον αέρα του “Καλοκαίρι not”! «Νομίζω ότι πρέπει να το πούμε»
Δείτε τι είπαν Γιώργος Λιβάνης και Χριστίνα Βραχάλη. Καλεσμένοι στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” ήταν σήμερα ο Γιώργος Λιβάνης και η Χριστίνα Βραχάλη, οι οποίοι είχαν κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο J2US. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για τους δυο τους και οι φήμες θέλουν να είναι ζευγάρι στη ζωή. Οι ίδιοι, όμως, το διαψεύδουν συχνά και μάλιστα σήμερα, […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr