Τομ Χανκς: Όταν είχα κορωνοϊό ένιωθα σε κάθε κίνηση ότι κάτι σπάει μέσα μου

08:30 - 16/07/2020

AgrinioPress Τομ Χανκς: Όταν είχα κορωνοϊό ένιωθα σε κάθε κίνηση ότι κάτι σπάει μέσα μου Ωστόσο η γυναίκα του, Ρίτα Γουίλσον, είχε τελείως διαφορετικά συμπτώματα Την τρομακτική του εμπειρία από την περίοδο που ήταν ασθενής με κορωνοϊό περιέγραψε ο Τομ Χανκς εξηγώντας ότι είχε «μια κούραση που με τσάκιζε». Ωστόσο, όπως είπε στην εκπομπή The Late Show Tuesday είχε εντελώς διαφορετικά συμπτώματα από την σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, η οποία … Τομ Χανκς: Όταν είχα κορωνοϊό ένιωθα σε κάθε κίνηση ότι κάτι σπάει μέσα μου AgrinioPress

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τομ Χανκς: «Όταν είχα κορωνοϊό ένιωθα σε κάθε κίνηση ότι κάτι σπάει μέσα μου»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Τομ Χανκς: Όταν είχα κορωνοϊό ένιωθα σε κάθε κίνηση ότι κάτι σπάει μέσα μου

Την τρομακτική του εμπειρία από την περίοδο που ήταν ασθενής με κορωνοϊό περιέγραψε ο Τομ Χανκς εξηγώντας ότι είχε «μια κούραση που με τσάκιζε». Ωστόσο, όπως είπε στην εκπομπή The Late Show Tuesday είχε εντελώς διαφορετικά συμπτώματα από την σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, η οποία επίσης νόσησε με κορωνοϊό.   Ο 64χρονος ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ακόμα δεν έχουν καταλάβει με την σύζυγό του πώς νόσησαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Αυστραλία. Σύμφωνα με τον ίδιο η Γουίλσον είχε υψηλό πυρετό, πονοκεφάλους, ανοσμία και απουσία γεύσης. «Εγώ ένιωθα ότι τα κόκκαλά μου ήταν σαν κράκερ. Όποτε έκανα κάποια κίνηση ένιωθα ότι κάτι έσπαγε μέσα μου. Είχα απίστευτη […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»