Ακόμη και κάνναβη για θεραπευτικούς λόγους είχε προτείνει σε συγγενείς θυμάτων ο ψευτογιατρός

10:33 - 17/07/2020

Μερικές ακόμα αποκαλύψεις που σοκάρουν φτάνουν στην επιφάνεια για την περίπτωση του ψευτογιατρού, που πρότεινε την χρήση κάνναβης σε συγγενείς των ασθενών του ώστε να ηρεμούν και να κοιμούνται. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας,  στις αρχές Απριλίου του 2017 η μητέρα ενός από τα θύματα του τον κάλεσε τηλεφωνικά και του περιέγραψε πως το παιδί της «δεν μπορεί να περπατήσει, έκλαιγε και της έλεγε πως δεν θέλει να μείνει ανάπηρη», τότε ο απατεώνας της ζήτησε με αυστηρό τόνο, όπως καταθέτει ότι, «δεν θα μείνει ανάπηρη και να μην της χαρίζομαι».Όπως αναφέρει η μάρτυρας, «πολλές φορές για να με καθησυχάσει ο "Κόντος" μου έλεγε Μη Φοβού και μου πρότεινε να παίρνω και εγώ λίγη θεραπευτική κάνναβη για

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήση κάνναβης και σε συγγενείς θυμάτων του πρότεινε ο ψευτογιατρός

Την χρήση φαρμακευτικής κάνναβης προκειμένου να «ηρεμεί» πρότεινε ο απατεώνας γιατρός «Νίκος Κόντος», στη μητέρα ενός από τα θύματα του που κατέληξαν. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που παρουσιάζει το Newpost,  στις αρχές Απριλίου του 2017 η μητέρα ενός από τα θύματα του τον κάλεσε τηλεφωνικά και του περιέγραψε πως το παιδί της «δεν μπορεί να περπατήσει, έκλαιγε και της έλεγε πως δεν θέλει να μείνει ανάπηρη», τότε ο απατεώνας της ζήτησε με αυστηρό τόνο, όπως καταθέτει ότι , «δεν θα μείνει ανάπηρη και να μην της χαρίζομαι». Όπως αναφέρει η μάρτυρας, «πολλές φορές για να με καθησυχάσει ο "Κόντος" μου […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις