“Λύγισε” η Ιωάννα Μαλέσκου και με κλάματα αποχαιρέτησε το “Κρήτη TV” – «Πονάει το μέσα μου»

11:57 - 18/07/2020

Την τελευταία της εκπομπή στο κανάλι “Κρήτη TV” πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία, όπως όλα δείχνουν, […] The post “Λύγισε” η Ιωάννα Μαλέσκου και με κλάματα αποχαιρέτησε το “Κρήτη TV” – «Πονάει το μέσα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Με κλάματα είπε αντίο στο “Κρήτη TV”! «Πονάει το μέσα μου» – [vid]

«Συγχωρέστε με. Είμαι βαθιά συγκινημένη», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου. Την τελευταία της εκπομπή στο κανάλι “Κρήτη TV” πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι η Ιωάννα Μαλέσκου, η ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Με κλάματα είπε αντίο στο “Κρήτη TV”! «Πονάει το μέσα μου» – [vid] δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Μαλέσκου: Με κλάματα αποχαιρέτησε το Κρήτη TV- ΒΙΝΤΕΟ

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στην Κρήτη TV έριξε αυλαία.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Με δάκρυα η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε το "Κρήτη TV- "Πονάει το μέσα μου" (VIDEO)

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Με κλάματα αποχαιρέτησε το «Κρήτη TV» – «Πονάει το μέσα μου» (Video)

MEDIA  Την τελευταία της εκπομπή στο κανάλι “Κρήτη TV” πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία, όπως όλα δείχνουν, μετακομίζει τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΙ. Λίγο πριν πέσει η αυλαία της εκπομπής της, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο και όλους τους συνεργάτες της και μη μπορώντας να κρατήσει τη συγκίνησή της, ξέσπασε σε κλάματα. «Δυσκολεύομαι πάρα πολύ σήμερα γιατί αγαπάω όλο αυτό που  κάνω. Είναι η ζωή μου. Θα αλλάξει ασφαλώς οι επιλογές είναι για καλύτερο και πάντοτε έτσι πάμε αλλά αυτό το κομμάτι μου πονάει πολύ. Καιρό τώρα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που είστε σήμερα εδώ και με τιμάτε. Εγώ δεν ξεχνώ και κρατώ όσα χρόνια και αν περάσουν και όπου και αν βρί

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Αποχαιρέτησε το «Κρήτη TV» και λύγισε:«Πονάει το μέσα μου»

Η Ιωάννα Μαλέσκου στην τελευταία της εκπομπή στο κανάλι «Κρήτη…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Με κλάματα αποχαιρέτησε το «Κρήτη TV» – «Πονάει το μέσα μου» (BINTEO)

Την τελευταία της εκπομπή στο κανάλι “Κρήτη TV” πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία, όπως όλα δείχνουν, μετακομίζει τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΙ. Λίγο πριν πέσει η αυλαία της εκπομπής της, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο και όλους τους συνεργάτες της και μη μπορώντας να κρατήσει τη συγκίνησή της, […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε με κλάματα το «Κρήτη TV» – «Πονάει το μέσα μου»

«Συγχωρέστε με, είμαι βαθιά συγκινημένη»

Διαβάστε το στο news.gr

Μας συγκίνησες βρε! Η Ιωάννα Μαλέσκου με κλάματα αποχαιρέτησε το «Κρήτη TV»

Την τελευταία της εκπομπή στο κανάλι “Κρήτη TV” πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία, όπως όλα δείχνουν, μετακομίζει τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΙ. Λίγο πριν πέσει η αυλαία της εκπομπής της, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο και όλους τους συνεργάτες της και μη μπορώντας να κρατήσει τη συγκίνησή της, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πλάνταξε στο κλάμα η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρετώντας την Κρήτη TV: Πονάει το μέσα μου

18 Ιουλ. 2020, 16:19 Όπου κι αν είμαι, αυτή θα είμαι, όχι η Ιωάννα που θυμίζει κάποια άλλη… – Η Μενεγάκη της Κρήτης όπως την έχουν βαφτίσει τα media, αποχαιρέτησε τη σεζόν από την Κρήτη, καθώς από τον Σεπτέμβριο αναλαμβάνει δίωρη εκπομπή στον ΣΚΑΪ Τελευταία εκπομπή χθες για το Καλό Μεσημέρι από το Κρήτη TV, και η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία ετοιμάζεται πλέον για τη νέα της αρχή στον ΣΚΑΪ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στην αποφώνηση. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ σήμερα γιατί αγαπάω όλο αυτό που κάνω. Είναι η ζωή μου.Θα αλλάξει ασφαλώς, οι επιλογές είναι για καλύτερο και πάντοτε έτσι πάμε, αλλά αυτό το κομμάτι μου πονάει πολύ. Καιρό τώρα είπε και συνέχισε απευθυνόμενη προς τους συνε

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο