#Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτά που λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, γενικώς δε με επηρεάζει τίποτα»

tlife.gr
Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή τα όσα ακούγονται για To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτά που λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, γενικώς δε με επηρεάζει τίποτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 28/03/2024

Η Παγιατάκη, ο Λιάγκας, η αλήθεια για τις μεταγραφές και η Μαλέσκου

youfly.com
Ο Νίκος Παππάς, η Βίκυ Παγιατάκη και η «Πεντάδα», η Ιωάννα Μαλέσκου, το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον Νίκο Κοκλώνη, το δίδυμο Βίσση - Κωνσταντινίδου και η αλήθεια για τις μεταγραφές. The post Η Παγιατάκη, ο Λιάγκας, η αλήθεια για τις μεταγραφές και η Μαλέσκου appeared first on Youfly.
06:58 24/03/2024

Ναταλία Γερμανού για Ιωάννα Μαλέσκου: «Όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της, μαγκιά της»

zappit.gr
Την προσωπική της άποψη θέλησε να εκφράσει η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε […] The post Ναταλία Γερμανού για Ιωάννα Μαλέσκου: «Όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της, μαγκιά της» appeared first on Zappit.
21:00 23/03/2024

Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Μαλέσκου: «Την αντιμετωπίζουν έτσι, ότι ήρθε και απέτυχε»

zappit.gr
Τη δική της τοποθέτηση για το σκηνικό που προέκυψε μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Ιωάννα Μαλέσκου […] The post Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Μαλέσκου: «Την αντιμετωπίζουν έτσι, ότι ήρθε και απέτυχε» appeared first on Zappit.
12:00 23/03/2024

Ελένη Τσολάκη: Το συμβόλαιο με το OPEN και η απάντηση στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «πεζοδρόμιο»

tlife.gr
Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και στον Γιώργο Γιαννουλια έκανε η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια To άρθρο Ελένη Τσολάκη: Το συμβόλαιο με το OPEN και η απάντηση στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «πεζοδρόμιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 22/03/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο όρος “πεζοδρόμιο” που ειπώθηκε για εμένα, δεν μου αρέσει καθόλου»

tlife.gr
Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου. Η παρουσιάστρια απάντησε To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο όρος “πεζοδρόμιο” που ειπώθηκε για εμένα, δεν μου αρέσει καθόλου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 21/03/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Ένα σπίτι διαφορετικό από τα άλλα – Στην εξοχή, ξύλινο, με ιδιαίτερη διακόσμηση

eleftherostypos.gr
Την προσωπική ηρεμία και την οικογενειακή ευτυχία απολαμβάνει η Ιωάννα Μαλέσκου, μακριά από τα φώτα και τις τηλεοπτικές κάμερες. Η παρουσιάστρια, που απέχει από την TV για να αφοσιωθεί στο μωρό της, μπορεί να συζητά την επιστροφή της στα δρώμενα όμως προτεραιότητα παραμένει ο σύζυγός της και η μονάκριβή τους. Ενεργή στα social media, μοιράζεται […] Το άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Ένα σπίτι διαφορετικό από τα άλλα – Στην εξοχή, ξύλινο, με ιδιαίτερη διακόσμηση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 21/03/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Ανοίγει το παιδικό δωμάτιο της 10 μηνών κόρης της

thetoc.gr
"Αν σε κάνει ευτυχισμένη, κράτησε το μυστικό. Καλημέρα", έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της.
17:09 20/03/2024

Ο Κοκλώνης και ο Βασίλης Καρράς, ο Λιάγκας και ο Κασσελάκης

youfly.com
Η φωνή της Μαρίας Καρυστιανού, ο Νίκος Κοκλώνης και ο Βασίλης Καρράς, ο Γιώργος Λιάγκας και οι δυο συνεντεύξεις στον Στέφανο Κασσελάκη, η Μαρινα Σάττι και η Ιωάννα Μαλέσκου. The post Ο Κοκλώνης και ο Βασίλης Καρράς, ο Λιάγκας και ο Κασσελάκης appeared first on Youfly.
06:58 20/03/2024

Ιωάννα Μαλέσκου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν νομίζουν ότι παρουσιάστηκα ξαφνικά, είναι δικό τους πρόβλημα»

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία απάντησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και στις δηλώσεις που έκανε το Σαββατοκύριακο για εκείνη η Σίσσυ Χρηστίδου. Να θυμίσουμε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα δανειστώ το παράδειγμα που δίνεις γιατί εγώ δεν έγινα […]
12:00 19/03/2024

Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια, ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πηγαίνεις;»

tlife.gr
Τα όσα δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή Status τις προηγούμενες ημέρες για το «πόλεμο» που To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια, ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πηγαίνεις;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 16/03/2024

Η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου μεγάλωσε πολύ και μια photo απέδειξε πως είναι μελλοντική fashionista

queen.gr
Η Ιωάννα Μαλέσκου επισκέφθηκε το κομμωτήριο και ανανέωσε το hair look της. Η νέα φωτογραφία της κόρης της και τα ωραιότερα στιγμιότυπα μαμάς-κόρης.Περισσότερα...
11:17 14/03/2024

“Του είπα γιατρέ μου, κάθαρίστε τα όλα”: Η αισθητική παρέμβαση της Ιωάννας Μαλέσκου, η φωτο και το δημόσιο μήνυμα

Newside.gr
Μία αισθητική παρέμβαση έκανε στην εμφάνιση της Ιωάννα Μαλέσκου η οποία και δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο στο Instagram. Η παρουσιάστρια θέλησε να απαλλαγεί από ορισμένα θηλώματα που εμφανίστηκαν στην εγκυμοσύνη και επισκέφτηκε ιατρείο που εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους ζητήματα. Η αισθητική παρέμβαση που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου “Και του λέω γιατρέ μου κάψτε τα όλα και [...] Το άρθρο “Του είπα γιατρέ μου, κάθαρίστε τα όλα”: Η αισθητική παρέμβαση της Ιωάννας Μαλέσκου, η φωτο και το δημόσιο μήνυμα εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
18:00 07/03/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Η εκδρομή στη φύση με την 9,5 μηνών κόρη της! Φωτογραφίες

tlife.gr
Τις στιγμές με την κόρη της απολαμβάνει η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μία νέα To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Η εκδρομή στη φύση με την 9,5 μηνών κόρη της! Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 26/02/2024

Ιωάννα Μαλέσκου & Κωνσταντίνος Δανιάς: Η τυχαία γνωριμία και η καθημερινότητα με την κόρη τους

govastileto.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμάδες» ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μίλησε για την εννέα μηνών κόρη της και το πόσο έχει αλλάξει την ζωή της ενώ αποκαλύπτει το πως γνωρίστηκαν με το σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά. «Η κόρη μου είναι εννέα μηνών. Κάθε μέρα ρουφάω στιγμές, δεν νομίζω ότι θα τη χορτάσω ποτέ. Νιώθω τόσο […]
13:00 26/02/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Η τυχαία γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Δανιά και η επιθυμία για δεύτερο παιδί

tlife.gr
Η Τζένη Θεωνά υποδέχτηκε στον καναπέ της εκπομπής «Μαμάδες» την Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Η τυχαία γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Δανιά και η επιθυμία για δεύτερο παιδί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 25/02/2024

Τζένη Θεωνά & Ιωάννα Μαλέσκου μιλούν για τη μητρότητα και οι μαμά-δες θαυμάζουν (και) τα looks τους

queen.gr
Οι αποκαλύψεις της Ιωάννα για την κόρη της, η υπέροχη συζήτηση των δυο γυναικών και τα looks που επέλεξαν να φορέσουν. Περισσότερα...
15:09 25/02/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με έχει μπλοκάρει χρόνια πριν, δεν με απασχολεί»

govastileto.gr
Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τα μπλοκ του παρουσιαστή σε λογαριασμούς παρουσιαστών και δημοσιογράφων στο Instagram. Όπως παραδέχτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει κάνει μπλοκ και τον δικό της λογαριασμό […]
10:00 23/02/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν μου λείπει η Ιωάννα Μαλέσκου από την τηλεόραση»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μυρσίνη Κοντού έκανε δηλώσεις ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε και για την […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν μου λείπει η Ιωάννα Μαλέσκου από την τηλεόραση» appeared first on Zappit.
12:00 20/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load