#Ιωάννα Μαλέσκου

«Κλείδωσε» η πρεμιέρα του Ηλία Ψινάκη – Η ώρα προβολής

Newsbeast.gr
Ο Ηλίας Ψινάκης θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του «Γηροκομείου» του από νέα συχνότητα. Ο αντισυμβατικός και ανατρεπτικός, Ηλίας Ψινάκης ο οποίος υποδέχεται στο «Γηροκομείο» του, καλούς τους φίλους και μοιράζεται με το κοινό άγνωστα παρασκήνια από την καλλιτεχνική, και όχι μόνο, ζωή του ετοιμάζεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα ξανά μέσα από τον «αέρα» του Open. Η πρεμιέρα του Ηλία Ψινάκη «κλείδωσε» και ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Το «Γηροκομείο» θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του την Κυριακή 28 Απριλίου στις 00:30. Σημειώνεται πως η εκπομπή του Ηλία Ψινάκη προβάλλεται μέσα από το κανάλι του στο YouTube ενώ έχει κάνει και πέρασμα από την συχνότητα του
21:04 24/04/2024

Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε πώς γνώρισε τον σύζυγό της - "Έκανα λάθος στο επώνυμό του"

thetoc.gr
Η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να κρατάει την οικογενειακή της ζωή μακριά από την δημοσιότητα.
17:09 20/04/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο λόγος που αρνήθηκε να πάει στον Λιάγκα

irafina.gr
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη νέα της τηλεοπτική εκπομπή. Η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι στην παρουσίαση του «Tv Queen». «Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα και είμαι πολύ χαρούμενη. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε γιατί είναι ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ. Είμαι σίγουρη ότι το Tv Queen θα βγάλει διαμαντάκια. Η χαρά μου είναι […]
14:46 20/04/2024

Ανδρέας Μικρούτσικος για τη συνάντηση με την Ιωάννα Μαλέσκου: «Ήταν η καλύτερη μαθήτρια»

NewsBomb
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την πρώτη του συνάντηση με την Ιωάννα Μαλέσκου για το ριάλιτι «TV Queen»Περισσότερα...
14:00 19/04/2024

Ιωάννα Μαλέσκου για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ήθελα να προφέρω το όνομά της»

tlife.gr
Λίγο πριν επιστρέψει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την παρουσίαση του νέου ριάλιτι To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ήθελα να προφέρω το όνομά της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 18/04/2024

Ιωάννα Μαλέσκου για TV Queen και Ανδρέα Μικρούτσικο: Τον σέβομαι και τον έχω πολύ ψηλά

Newsit
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και μέρος της συνέντευξης πρόβαλε η εκπομπή «Πρωινό Σουσού» από τη συχνότητα του Open. Στη συνέντευξή της η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τα κακόβουλα σχόλια, τον Βαγγέλη Περρή, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον χαρακτηρισμό «Μενεγάκη της Κρήτης» και φυσικά για την επιστροφή της στην τηλεόραση με το «TV Queen». ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου για TV Queen και Ανδρέα Μικρούτσικο: Τον σέβομαι και τον έχω πολύ ψηλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 18/04/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Backstage στιγμιότυπα από τη φωτογράφισή της για το «Tv Queen»

govastileto.gr
Η Ιωάννα Μαλέσκου επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από τρία χρόνια απουσίας. Το 2021 αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το φινάλε της εκπομπής «Love It» στον ΣΚΑΪ και πρόκειται να παρουσιάσει άμεσα το ολοκαίνουργιο project «TV Queen», το οποίο θα προβληθεί μέσα από το κανάλι του Open. Χθες, Δευτέρα 15 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση της […]
20:00 16/04/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: «Είμαι σε μία μεταβατική φάση στη ζωή μου» – Τι είπε για την τηλεοπτική της επιστροφή

tlife.gr
Για την παρουσίαση της νέας εκπομπής TV Queen μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο «Πρωινό Σου Σού» To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Είμαι σε μία μεταβατική φάση στη ζωή μου» – Τι είπε για την τηλεοπτική της επιστροφή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 15/04/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έρχονται πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στο TV Queen»

thecaller.gr
Η Ιωάννα Μαλέσκου βγήκε σήμερα (15/04) στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου».Η Ιωάννα Μαλέσκου βγήκε σήμερα (15/04) στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου».Ειδικότερα, η παρουσιάστρια μίλησε για το νέο show “TV Queen”, αλλά και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη που ξεκινάει το “TV Queen”. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά έχω μια πολύ καλή εικόνα από τις συμμετέχουσες και νομίζω […]
14:00 15/04/2024

Ετεοκλής Παύλου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η άποψή μου είναι συγκεκριμένη, κάποια πράγματα δεν με αγγίζουν»

zappit.gr
Με αφορμή τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη και όσα ανέφερε για το πόσο του αρέσει η τηλεοπτική παρουσία της Ιωάννας […] The post Ετεοκλής Παύλου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η άποψή μου είναι συγκεκριμένη, κάποια πράγματα δεν με αγγίζουν» appeared first on Zappit.
15:01 11/04/2024

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Δεν θα συνεργαζόμουν με την Ιωάννα Μαλέσκου»

zappit.gr
Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη ζωή […] The post Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Δεν θα συνεργαζόμουν με την Ιωάννα Μαλέσκου» appeared first on Zappit.
12:00 11/04/2024

«TV Queens»: Το νέο ριάλιτι του Open με Ανδρέα Μικρούτσικο και Ιωάννα Μαλέσκου

thebest.gr
Θα αφορά μόνο γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν παρουσιάστριες
23:00 06/04/2024

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ιωάννα Μαλέσκου – Αυτό το ριάλιτι θα παρουσιάσει μετά το Πάσχα

NewsBomb
Η επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου στην τηλεόραση μετά από δύο σεζόν που έκανε διάλειμμα, περίοδο στην οποία έγινε μανούλα στο…Περισσότερα...
09:00 02/04/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Η εκδρομή με την κόρη της στα Μετέωρα και η υπόσχεση που είχε δώσει

tlife.gr
Μια ξεχωριστή εκδρομή με την κόρη της και τον σύντροφός της Κωνσταντίνο Δανιά αποφάσισε να κάνει To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Η εκδρομή με την κόρη της στα Μετέωρα και η υπόσχεση που είχε δώσει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 30/03/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτά που λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, γενικώς δε με επηρεάζει τίποτα»

tlife.gr
Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή τα όσα ακούγονται για To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτά που λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, γενικώς δε με επηρεάζει τίποτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 28/03/2024

Η Παγιατάκη, ο Λιάγκας, η αλήθεια για τις μεταγραφές και η Μαλέσκου

youfly.com
Ο Νίκος Παππάς, η Βίκυ Παγιατάκη και η «Πεντάδα», η Ιωάννα Μαλέσκου, το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον Νίκο Κοκλώνη, το δίδυμο Βίσση - Κωνσταντινίδου και η αλήθεια για τις μεταγραφές. The post Η Παγιατάκη, ο Λιάγκας, η αλήθεια για τις μεταγραφές και η Μαλέσκου appeared first on Youfly.
06:58 24/03/2024

Ναταλία Γερμανού για Ιωάννα Μαλέσκου: «Όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της, μαγκιά της»

zappit.gr
Την προσωπική της άποψη θέλησε να εκφράσει η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε […] The post Ναταλία Γερμανού για Ιωάννα Μαλέσκου: «Όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της, μαγκιά της» appeared first on Zappit.
21:00 23/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load