«Έχει παραισθήσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Σταματίνα Τσιμτσιλή»
12:48 - 05/11/2019
«Κάποτε οι παρουσιάστριες έμεναν έγκυες. Θυμάμαι μια φορά που είχε μείνει η Σταματίνα, είχα πάει εγώ να την αντικαταστήσω», είπε […]
The post «Έχει παραισθήσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Σταματίνα Τσιμτσιλή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά ο Παπανώτας για την Σπυροπούλου: «Έχει παραισθήσεις η Κωνσταντίνα; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Τσιμτσιλή» (ΒΙΝΤΕΟ)
Τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή του Μουτσινά σχολίασε σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας και έδωσε τη δική του απάντηση για όλα όσα είπε.
The post Ξεσπά ο Παπανώτας για την Σπυροπούλου: «Έχει παραισθήσεις η Κωνσταντίνα; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Τσιμτσιλή» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΈχει παραισθήσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Σταματίνα Τσιμτσιλή
Κάποτε οι παρουσιάστριες έμεναν έγκυες. Θυμάμαι μια φορά που είχε μείνει η Σταματίνα, είχα πάει εγώ να την αντικαταστήσω», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Νίκο Μουτσινά και αυτό προκάλεσε αντιδράσεις
»Έχει παραισθήσεις; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Σταματίνα. Μια φορά καλεσμένη την είχαμε όταν έλειπε η Σταματίνα.
Διαβάστε το στο madata.gr«Έχει παραισθήσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Σταματίνα Τσιμτσιλή»
«Κάποτε οι παρουσιάστριες έμεναν έγκυες. Θυμάμαι μια φορά που είχε μείνει η Σταματίνα, είχα πάει εγώ να την αντικαταστήσω», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Νίκο Μουτσινά. Κάποιοι που γνωρίζουν καλά, όμως, έχουν άλλη άποψη. Όταν προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Δημήτρης Παπανώτας αναρωτήθηκε στον αέρα: «»Έχει παραισθήσεις; Δεν […]
Διαβάστε το στο irafina.gr