«Έχει παραισθήσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Σταματίνα Τσιμτσιλή»

12:48 - 05/11/2019

«Κάποτε οι παρουσιάστριες έμεναν έγκυες. Θυμάμαι μια φορά που είχε μείνει η Σταματίνα, είχα πάει εγώ να την αντικαταστήσω», είπε […] The post «Έχει παραισθήσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Σταματίνα Τσιμτσιλή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά ο Παπανώτας για την Σπυροπούλου: «Έχει παραισθήσεις η Κωνσταντίνα; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Τσιμτσιλή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή του Μουτσινά σχολίασε σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας και έδωσε τη δική του απάντηση για όλα όσα είπε.  The post Ξεσπά ο Παπανώτας για την Σπυροπούλου: «Έχει παραισθήσεις η Κωνσταντίνα; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Τσιμτσιλή» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έχει παραισθήσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κάποτε οι παρουσιάστριες έμεναν έγκυες. Θυμάμαι μια φορά που είχε μείνει η Σταματίνα, είχα πάει εγώ να την αντικαταστήσω», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Νίκο Μουτσινά και αυτό προκάλεσε αντιδράσεις  »Έχει παραισθήσεις; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Σταματίνα. Μια φορά καλεσμένη την είχαμε όταν έλειπε η Σταματίνα.

Διαβάστε το στο madata.gr

«Έχει παραισθήσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Σταματίνα Τσιμτσιλή»

«Κάποτε οι παρουσιάστριες έμεναν έγκυες. Θυμάμαι μια φορά που είχε μείνει η Σταματίνα, είχα πάει εγώ να την αντικαταστήσω», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Νίκο Μουτσινά. Κάποιοι που γνωρίζουν καλά, όμως, έχουν άλλη άποψη. Όταν προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Δημήτρης Παπανώτας αναρωτήθηκε στον αέρα: «»Έχει παραισθήσεις; Δεν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο