Συγκινητικό «αντίο» από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου στον ALPHA – «Ποιος θα μου το λέγε…»
10:06 - 25/07/2020
Την λήξη της συνεργασίας με τον ALPHA ανακοίνωσε, πριν από λίγες ώρες, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό […]
The post Συγκινητικό «αντίο» από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου στον ALPHA – «Ποιος θα μου το λέγε…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ποιος θα μου το λέγε…»- Το συγκινητικό «αντίο» από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου στον ALPHA
MEDIA
Τη λήξη της συνεργασίας με τον ALPHA ανακοίνωσε, πριν από λίγες ώρες, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη γνωστοποιήσε την αποχώρηση της από τον σταθμό της Κάντζας δημοσιέυοντας μια εικόνα μπροστά στον καθρέφτη του άδειου της καμαρινιού.
«Ποιος θα μου το λέγε ότι με ετούτο εδώ τον καθρέφτη θα ζούσαμε μαζί 8 χρόνια, θα αγαπιόμασταν, θα μισιόμασταν, θα κλαίγαμε, θα γελούσαμε, θα ανταλλάσσαμε τόσα «πώς είσαι έτσι, μαύρο χάλι» και άλλα τόσα «φτου σου, κούκλα μου». Αναμετρήθηκα πολύ με αυτόν τον καθρέφτη, όπως αναμετριόμαστε όλες είτε είμαστε 60, 70, 80 ή 90 κιλά (ο συγκεκριμένος μ
Διαβάστε το στο topontiki.grΕλιάνα Χρυσικοπούλου: Το συγκινητικό αντίο στον ALPHA - "Ποιος θα μου το λεγε..."
Αντίο είπε στον Alpha μετά από 8 χρόνια η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη.
Διαβάστε το στο thetoc.gr