Τραγωδία στο Μάτι: Ο δήμαρχος Μαραθώνα απαντά σε καταγγελίες ότι ετάφησαν σε λάκκο αταυτοποίητα μέλη νεκρών
17:58 - 30/07/2020
ΕΛΛAΔΑΑίσθηση προκάλεσε η καταγγελία συγγενούς θύματος της τραγωδίας στο Μάτι σύμφωνα με την οποία στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης ετάφησαν αταυτοποίητα ανθρώπινα οστά .
Ο δήμαρχος Μαραθώνα κ. Στέργιος Τσίρκας της απέστειλε email ως απάντηση στην επιστολή της στην οποία τη διαβεβαιώνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία αποκατάστασης του σημείου προκειμένου να αποδοθούν στους νεκρούς οι δέουσες τιμές.
Υπενθυμίζεται πως η κ. Εύα Νικολοπούλου σε ανάρτηση της στο Facebook αναφέρει ότι όταν πήγε την Πέμπτη στο Κοιμητήριο Νέας Μάκρης προκειμένου να τελέσει τρισάγιο στο μνήμα της μητέρας της, η οποία έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά, παρατήρησε ένα σημείο στο πλακόστρωτο που ήταν κενό και εί
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr