H Iωάννα Μαλέσκου είναι και επίσημα στον ΣΚΑΙ-Δείτε το trailer της εκπομπής της

09:35 - 31/07/2020

Η Ιωάννα Μαλέσκου, είναι  το νέο πρόσωπο  της τηλεόρασης και είναι στον ΣΚΑΪ. Η Ιωάννα σπούδασε παιδαγωγικά αλλά την ερωτεύτηκε γρήγορα η μικρή οθόνη. Γεμάτη κέφι και αστείρευτο λόγο έρχεται για να αλλάξει τα μεσημέρια μας, μέσα από το καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του σταθμού. Μαζί με την παρέα της  θα μας λένε: «Love it».

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Tο εντυπωσιακό τρέιλερ της εκπομπής της (vid)

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ της εκπομπής

Διαβάστε το στο NewsBomb

Iωάννα Μαλέσκου: Σαν σταρ του Hollywood στο τρέιλερ της νέας της εκπομπής

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκινά τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ με ένα τρέιλερ που εντυπωσίασε…

Διαβάστε το στο queen.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής της

Πολιτική απορρήτου Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων: Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.Κρυπτογράφηση: Όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και της ιστοσελίδας μας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits.Προσωπικά Δεδομένα: Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) θεωρο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει