Η Δανάη Μπάρκα είναι το νέο πρόσωπο του Mega

09:03 - 01/08/2020

Η Δανάη Μπάρκα είπε το μεγάλο ναι και στα 28 της χρόνια αναλαμβάνει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Mega. Για […] The post Η Δανάη Μπάρκα είναι το νέο πρόσωπο του Mega appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Δανάη Μπάρκα είναι το νέο πρόσωπο του Mega

Η Δανάη Μπάρκα είπε το μεγάλο ναι και στα 28 της χρόνια αναλαμβάνει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Mega. Για την απόφασή της αυτή, την εκπομπή που ετοιμάζει, τις σκέψεις και τους στόχους της, μιλά σήμερα στο Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη. Η Δανάη Μπάρκα θα μάθει να ξυπνά νωρίς Εγώ κοιμάμαι συνήθως στις 5 το πρωί και ξυπνάω μεσημέρι. Τώρα τελευταία ξυπνάω 11 με 12. Αλλά από τον Σεπτέμβρη, στις 11 θα είναι ήδη για μένα μεσημέρι. Θα τρώω μακαρονάδες. Θα το κάνω και αυτό. Ό,τι ώρα μου πούνε. Θα μπαίνω στο αμαξάκι μου, θα βάζω μουσική και ο Θεός βοηθός. Θα προσπαθήσω μέσα από τις κουβέντες που θα κάνουμε στην εκπομπή να έρθουμε πιο κοντά με τους ανθρώπους που θα μας βλέπουν. Νομίζω ότι, με τ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο