Σ.Λαβρόφ: «Η άνοδος της νέας ελληνικής κυβέρνησης δημιουργεί νέες ευκαιρίες συνεργασίας»
13:01 - 06/11/2019
Υπάρχουν επιπλέον ευκαιρίες για τις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας με τη νέα ελληνική κυβέρνηση, δήλωσε ο Σεργκέι Λαβρόφ, κατά την έναρξη των συνομιλιών με τον Νίκο Δένδια.
Οι σχέσεις Μόσχας και Αθήνας έχουν επιπλέον ευκαιρίες για πρόοδο με τη νέα ελληνική κυβέρνηση, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, κατά την έναρξη των συνομιλιών με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.
«Οι σχέσεις σήμερα είναι πολύ ανεπτυγμένες και αναπτύσσονται σταθερά σε όλους τους τομείς, από την οικονομία έως την ανθρωπιστική συνεργασία. Ο ερχομός της κυβέρνησής σας στην εξουσία δημιουργεί πρόσθετες ευκαιρίες για να εξετάσουμε το πλήρες φάσμα αυτών των σχέσεων και να συμφωνήσουμε για το πώς θα τις προωθήσ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr