“Εγώ θα βγω από τη φυλακή” – Μάγια στην άτυχη Ιωάννα ήθελε να κάνει η 35χρονη – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί

14:48 - 03/08/2020

Σίγουρη ότι θα βγει από τη φυλακή εμφανίζεται η 35χρονη, που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, στην Καλλιθέα. Μια επίθεση που προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη τη χώρα, με τη σκληρότητά της… Η γυναίκα είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές της Θήβας και ακόμα τηρεί το δικαίωμα της σιωπής που της παρέχει ο νόμος. […] The post “Εγώ θα βγω από τη φυλακή” – Μάγια στην άτυχη Ιωάννα ήθελε να κάνει η 35χρονη – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamiafm1.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι – Μάγια στην άτυχη Ιωάννα ήθελε να κάνει η 35χρονη

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο κινητό και το λάπτοπ της... The post Νέες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι – Μάγια στην άτυχη Ιωάννα ήθελε να κάνει η 35χρονη appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Εγώ θα βγω από τη φυλακή» – Μάγια στην άτυχη Ιωάννα ήθελε να κάνει η 35χρονη

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamiafm1.gr

Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση στο κέντρο – ΙΧ μπήκε σε βιτρίνα καταστήματος (φωτό και βίντεο)

Από καύσωνα σε καύσωνα: Έρχεται νέο κύμα ζέστης από την Τετάρτη, «ίσως να είναι ισχυρότερο» (vid)

Πρώην δήμαρχος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από όπλο

Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ακόμα το αρδευτικό δίκτυο απο τον Σμόκοβο στην περιοχή του Δομοκού;

Υποψήφιος ξανά ο Βασίλης Κυριακάκης για τον Δήμο Λαμίας

Χωματερή μετά τη διασταύρωση για την Ηράκλεια….