Τζιοβάνι Σιμεόνε: «Ο πατέρας μου σκέφτεται συνέχεια τη Λειψία»

00:02 - 04/08/2020

Ο γιος του Νιέγκο Σιμεόνε αποκάλυψε ότι ο πατέρας σκέφτεται μόνο τον επερχόμενο αγώνα της Ατλέτικο στο Champions League.Προσηλωμένος στον αγώνα κόντρα στην Λειψία, στις 13 Αυγούστου στη Λισαβόνα για τα προημιτελικά του Champions League είναι ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε. Αυτό το γεγονός επιβεβαίωσε ο μεγάλος γιός του Αργεντινού τεχνικού, και παίκτης της Ιταλικής Κάλιαρι, μίλησε για την… εμμονή που έχει ο πατέρας του για τον αγώνα απέναντι στην Λειψία. Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε: «Κάθε φορά που τον παίρνω τηλέφωνο μου μιλάει για το Champions League. Όλη μέρα σκέφτεται την Λειψία, το ότι παίζει καλά, τους παίκτες που έχει...».

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζιοβάνι Σιμεόνε: «Ο πατέρας μου σκέφτεται όλη μέρα τη Λειψία»

Ο μεγάλος γιος του «Τσόλο» και παίκτης της Κάλιαρι, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του κοιμάται και ξυπνάει με το μυαλό του στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League. Απόλυτα συγκεντρωμένος στην προετοιμασία του παιχνιδιού της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Λειψία, στις 13 Αυγούστου στη Λισαβόνα για τα προημιτελικά του Champions League, […] The post Τζιοβάνι Σιμεόνε: «Ο πατέρας μου σκέφτεται όλη μέρα τη Λειψία» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά