«Δεν υπάρχει πια ορθόδοξος ναός να κάνουμε κηδεία» - Συγκλονίζει ο Πάτερ Αυγουστίνος από Βηρυτό

20:58 - 05/08/2020

ΚΟΣΜΟΣ  Συγκλονιστική μαρτυρία από τον Λίβανο. Ο Πάτερ Αυγουστίνος, πρωτοπρεσβύτερος στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Βηρυτού μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τον Νίκο Στραβελάκη κι εξήγησε πως ενώ λειτουργούσε μέσα στην Εκκλησία που βρίσκεται περίπου 500 με 600 μέτρα από το σημείο της έκρηξης, άκουσε κάτι σαν βόμβα ή σαν πτώση αεροπλάνου. Και μετά από 6 με 7 δευτερόλεπτα, ενώ έψελνε πετάχτηκαν τα παγκάκια των πιστών από το ωστικό κύμα και ο κόσμος ξεκίνησε να φωνάζει δυνατά, ενώ δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει. «Η έκρηξη ήταν απερίγραπτη. Εγώ που έζησα εμφύλιο πόλεμο για χρόνια, δεν έχω δει, ούτε έχω ζήσει τέτοια κατάσταση», τόνισε ο πάτερ Αυγουστίνος. Τόνισε ότι ευτυχώς λόγω κ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έχουμε μια ορθόδοξη καταστροφή, όλοι οι ναοί διαλύθηκαν»: Συγκλονίζει ο πάτερ Αυγουστίνος για την έκρηξη στη Βηρυτό

Συγκλονιστική μαρτυρία έκανε ο πάτερ Αυγουστίνος, πρωτοπρεσβύτερος στην Ορθόδοξη Εκκλησία στη Βηρυτό από τον Λίβανο. The post «Έχουμε μια ορθόδοξη καταστροφή, όλοι οι ναοί διαλύθηκαν»: Συγκλονίζει ο πάτερ Αυγουστίνος για την έκρηξη στη Βηρυτό appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)