«Λύγισε» η Άννα Κορακάκη – «Η στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή»

08:51 - 10/08/2020

Περήφανη έκανε ολόκληρη την Ελλάδα, σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, η Άννα Κορακάκη […] The post «Λύγισε» η Άννα Κορακάκη – «Η στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί η Άννα Κορακάκη: «Η στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή»

Η Άννα Κορακάκη πριν τέσσερα χρόνια έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες...

Διαβάστε το στο Zougla

Συγκινεί η Άννα Κορακάκη: «Η στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή»

Η Άννα Κορακάκη πριν τέσσερα χρόνια έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

«Λύγισε» η Άννα Κορακάκη – «Η στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή»

Περήφανη έκανε ολόκληρη την Ελλάδα, σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, η Άννα Κορακάκη κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και την κορυφή του κόσμου. Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Κορακάκη κατόρθωσε να βρεθεί στην πρώτη θέση στον κόσμο στο πιστόλι 25 μέτρων και ανέβηκε στο... The post «Λύγισε» η Άννα Κορακάκη – «Η στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αννα Κορακάκη: Η στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή

Στην στιγμή που της άλλαξε τη ζωή αναφέρθηκε η Άννα Κορακάκη, μέσα από ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό της στο facebook. Συγκεκριμένα, χθες, 9 Αυγούστου, συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από τότε που η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η ίδια σημείωσε στην ανάρτηση: «9/8/2016 – Χρυσό για την Ελλάδα, μία στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή».

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο