Επική ατάκα Βαρθακούρη στη γυναίκα του Αντελίνα: «Δεν ξέρω καν ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα..εγώ ξέρω ότι…» (Βίντεο)
07:15 - 07/11/2019
Επικός διάλογος ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και τη γυναίκα του Αντελίνα, εκτυλίχθηκε στο τελευταίο επεισόδιο των Globertrotters. Την ώρα που το ζευγάρι έπρεπε να λύσει τον γρίφο του Πέτρου Πολυχρονίδη για να μπορέσει να φύγει για τον επόμενο προορισμό του, έπρεπε να αξιοποιήσουν το στοιχείο που έλεγε «Κάνε ράστα τα...
The post Επική ατάκα Βαρθακούρη στη γυναίκα του Αντελίνα: «Δεν ξέρω καν ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα..εγώ ξέρω ότι…» (Βίντεο) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επική ατάκα Βαρθακούρη σε Αντελίνα: «Δεν ξέρω καν ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα, εσύ είσαι… μπόμπα»
Γάμους, εκπλήξεις και μοναδικές ατάκες είχε το νέο επεισόδιο του Globetrotters.
The post Επική ατάκα Βαρθακούρη σε Αντελίνα: «Δεν ξέρω καν ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα, εσύ είσαι… μπόμπα» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΧάρης Βαρθακούρης σε Αντελίνα: «Δεν ξέρω καν ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα εσύ είσαι… μπόμπα» (βίντεο)
Η αποστολή που είχαν για το Globetrotters στο Λας Βέγκας ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη ολοκληρώθηκε και το ζευγάρι ετοιμάστηκε για να πετάξει στο νέο τους προορισμό.
«Κάνε ράστα τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου», τους είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης, δίνοντάς τους έτσι ένα στοιχείο για τον επόμενο προορισμό τους.
Οι δυο τους άρχισαν να σκέφτονται ποιο θα είναι το επόμενο μέρος που πρόκειται να επισκεφτούν, με τον Χάρη Βαρθακούρη να μένει έκπληκτος όταν άκουσε το όνομα… Χριστίνα Μπόμπα!
Α.Β.: Εγώ έχω στο μυαλό μου Τζαμάικα. Έχω Καραϊβική γιατί κι εκεί κάνουν πολλοί ράστα τα μαλλιά τους.
Χ.Β.: Επειδή είπε τραγούδι, το μυαλό μου πήγε σε ράστα και ρέγκε ίσον Τζαμάικα. Όχι Αφρική, ούτ
Διαβάστε το στο pronews.grGlobetrotters-Χάρης σε Αντελίνα: Δεν ξέρω καν ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα!
Η αποστολή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στο Λας Βέγκας έλαβε τέλος με μεγάλη επιτυχία, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να δίνει νέα αποστολή στο αγαπημένο ζευγάρι των Globetrotters.
Τι σχέση έχει όμως η Χριστίνα Μπόμπα με το επόμενο ταξίδι του ζευγαριού;
Ποια ήταν η αντίδραση του Χάρη όταν άκουσε το όνομα της;
Δείτε το video
Διαβάστε το στο entertv.gr