Καίτη Φίνου: «Κάνω αποτοξίνωση, κόβω τα ψυχοφάρμακα»

09:00 - 13/08/2020

Η Καίτη Φίνου μίλησε στην εφημερίδα "On Time" και στη Σάσα Σταμάτη για την απεξάρτησή της από τα ψυχοφάρμακα. The post Καίτη Φίνου: «Κάνω αποτοξίνωση, κόβω τα ψυχοφάρμακα» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Φίνου: Κάνω αποτοξίνωση, κόβω τα ψυχοφάρμακα, το παλεύω μόνη μου

Οι απώλειες που τις έχουν στοιχίσει, η ψυχοθεραπεία και το... βιβλίο μέσα από το Instagram

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: «Κάνω αποτοξίνωση, κόβω τα ψυχοφάρμακα»

Η Καίτη Φίνου αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εφημερίδα «On time» και στη Σάσα Σταμάτη, η ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: «Κάνω αποτοξίνωση, κόβω τα ψυχοφάρμακα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: «Κάνω αποτοξίνωση, προσπαθώ να κόψω τα ψυχοφάρμακα και επισκέπτομαι ψυχίατρο»

Την αποκάλυψη ότι μετά την άρση του lockdown από τον κορονοϊό έχει ξεκινήσει ψυχοθεραπεία και ότι παλεύει να αποτοξινωθεί από τα φάρμακα έκανε η γνωστή ηθοποιός, Καίτη Φίνου.

Διαβάστε το στο

Καίτη Φίνου: «Κάνω αποτοξίνωση, κόβω τα ψυχοφάρμακα- Το παλεύω με μεγάλες κρίσεις πανικού»

Η Καίτη Φίνου έκανε μία πολύ γενναία εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει με τις κρίσεις πανικού και την ψυχοθεραπεία που ξεκίνησε για δεύτερη φορά στη ζωή της.  The post Καίτη Φίνου: «Κάνω αποτοξίνωση, κόβω τα ψυχοφάρμακα- Το παλεύω με μεγάλες κρίσεις πανικού» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Καίτη Φίνου συγκλονίζει – «Κάνω αποτοξίνωση, κόβω τα ψυχοφάρμακα, το παλεύω μόνη μου»

Η Καίτη Φίνου παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «On Time» και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Πιο συγκεκριμένα, […] The post Η Καίτη Φίνου συγκλονίζει – «Κάνω αποτοξίνωση, κόβω τα ψυχοφάρμακα, το παλεύω μόνη μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Καίτη Φίνου: «Kόβω τα ψυχοφάρμακα, το παλεύω μόνη μου»

ΕΛΛAΔΑ  Η Καίτη Φίνου παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «On Time» και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως επισκέπτεται σε ψυχίατρο ύστερα από τις απώλειες των αδελφών της ενώ αυτό το διάστημα κάνει προσπάθειες να σταματήσει τα ψυχοφάρμακα. «Εδώ και 2,5 μήνες έχω αρχίσει ψυχοθεραπεία. Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που κάνω» παραδέχεται η Καίτη Φίνου. «Την πρώτη την έκανα στα 41, όταν είχε αρχίσει να μην χτυπάει το τηλέφωνο και είχα αρχίσει να παίρνω κιλά. Τώρα ξεκίνησα πάλι, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια πέρασα πολλά. Έχασα τις δύο αδελφές μου». Το lockdown με έκανε χειρότερα «Το 2018 έφυγε η Μαίρη και το 2019 η Γιάννα. Ήρθε ο κο

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Καίτη Φίνου: «Κάνω αποτοξίνωση, κόβω τα ψυχοφάρμακα»

Η Καίτη Φίνου αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εφημερίδα «On time» και στη Σάσα Σταμάτη, η ίδια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι πηγαίνει σε ψυχίατρο, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχασε τις δύο αδελφές της, γεγονός που τη συγκλόνισε και μέσω της ψυχοθεραπείας προσπαθεί να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: Κάνω αποτοξίνωση, κόβω τα ψυχοφάρμακα, το παλεύω μόνη μου

Η Καίτη Φίνου παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως επισκέπτεται σε ψυχίατρο ύστερα από τις απώλειες των αδελφών της ενώ αυτό το διάστημα κάνει προσπάθειες να σταματήσει τα ψυχοφάρμακα. Εδώ και 2,5 μήνες έχω αρχίσει ψυχοθεραπεία. Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που κάνω παραδέχεται η Καίτη Φίνου. Την πρώτη την έκανα στα 41, όταν είχε αρχίσει να μην χτυπάει το τηλέφωνο και είχα αρχίσει να παίρνω κιλά. Τώρα ξεκίνησα πάλι, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια πέρασα πολλά. Έχασα τις δύο αδελφές μου. Το 2018 έφυγε η Μαίρη και το 2019 η Γιάννα. Ήρθε ο κορονοϊός, μείναμε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Ζ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της