Η απάντηση της Ελένης Φουρέιρα στα σχόλια του Τάκη Ζαχαράτου για την εμφάνισή της
14:30 - 07/11/2019
Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία ρωτήθηκε για τα σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Τάκης Ζαχαράτος για την εμφάνισή...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ελένη Φουρέιρα απαντά στα σχόλια του Τάκη Ζαχαράτου: «Τον... υπερλατρεύω» (βίντεο)
Εκείνος βέβαια την είχε βάλει στο στόχαστρο της σάτιράς του, μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου
Διαβάστε το στο Ελένη Φουρέιρα: Η απάντησή της στα σχόλια του Τάκη Ζαχαράτου (VIDEO)
Ο Τάκης Ζαχαράτος πριν από λίγες μέρες σχολίασε σε κυπριακό show, με τον δικό του τρόπου διάφορες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μεταξύ αυτών και την Ελένη Φουρέιρα.
Συγκεκριμένα είχε πει πως του θυμίζει Ισπανιόλα και Ινδιάνα.
Η κάμερα του Πρωινού βρέθηκε στα παρασκήνια του μουσικού talent show του ANT1 και μίλησε στην Ελένη Φουρέιρα και η δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μη την ρωτήσει για τον Τάκη Ζαχαράτο. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, χωρίς ίχνος κόμπλεξ έδωσε τη δική της απάντηση:
"Τον Τάκη Ζαχαράτο τον υπερλατρεύω και είναι από τους πιο ταλαντούχους showman σε αυτή τη χώρα. Εγώ είμαι Εσμεράλδα, είμαι ό,τι θες. Με αυτές μεγάλωσα. Μαρία της γειτονιάς, Μαριμάρ. Η Σοράγια είναι η κακιά της υπ
Διαβάστε το στο thestival.grΗ «απάντηση» της Μελίνας Ασλανίδου μετά τα σχόλια του Ζαχαράτου για το υαλουρονικό (ΦΩΤΟ)
Πριν από λίγες ημέρες, ο Τάκης Ζαχαράτος σατίρισε την Μελίνα Ασλανίδου, όταν σε συνέντευξή του είπε ότι η τραγουδίστρια έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά...
The post Η «απάντηση» της Μελίνας Ασλανίδου μετά τα σχόλια του Ζαχαράτου για το υαλουρονικό (ΦΩΤΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Φουρέιρα: Η απάντησή της στα σχόλια του Τάκη Ζαχαράτου για τις εμφανίσεις της στο The Final Four! Video
Η Ελένη Φουρέιρα απάντησε στην κάμερα του Πρωινού για τα σχόλια που έκανε για εκείνη ο Τάκης Ζαχαράτος σε κυπριακή εκπομπή, για το πώς ντύνεται.
The post Ελένη Φουρέιρα: Η απάντησή της στα σχόλια του Τάκη Ζαχαράτου για τις εμφανίσεις της στο The Final Four! Video appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.gr