Λοπετέγκι: «Υπερήφανος για την ομάδα μου»

08:27 - 17/08/2020

Η Σεβίλλη νίκησε 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον χθεσινό ημιτελικό της Κολονίας και έφτασε στον έκτο τελικό του Κυπέλλου UEFA/Europa League, τουλάχιστον δύο φορές περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πλευρά στην ιστορία της διοργάνωσης, συμπληρώνοντας μάλιστα σε 20 αγώνες χωρίς ήττα σε όλα τα τουρνουά.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λοπετέγκι: «Υπερήφανος για την ομάδα μου»

Η Σεβίλλη νίκησε 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον χθεσινό ημιτελικό της Κολονίας και έφτασε στον έκτο τελικό του Κυπέλλου UEFA/Europa League, τουλάχιστον δύο φορές περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πλευρά στην ιστορία της διοργάνωσης, συμπληρώνοντας μάλιστα σε 20 αγώνες χωρίς ήττα σε όλα τα τουρνουά. ...

Διαβάστε το στο real.gr

Λοπετέγκι: «Πραγματικά περήφανος για την ομάδα μου»

Ο Χουλέν Λοπετέγκι σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση της ομάδας τους στον τελικό του Europa League, ενώ εκθείασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε στην ομαδική δουλειά που έγινε από την Σεβίλλη για να καταφέρει να αποκλείσει την Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Λοπετέγκι : «Υπερήφανος για την ομάδα μου»

Δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του ο Λοπετέγκι μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»