Ελληνοτουρκικά: «Μίλησα για προσπάθειες ερευνών του Oruc Reis» λέει ο Σύμβουλος Ασφαλείας του πρωθυπουργού

14:56 - 18/08/2020

Lamianow.gr Ελληνοτουρκικά: «Μίλησα για προσπάθειες ερευνών του Oruc Reis» λέει ο Σύμβουλος Ασφαλείας του πρωθυπουργού Τι είπε ο Αλέξανδρος Διακόπουλος για δήλωση που έκανε σε πρωινή εκπομπή σχετικά με το Oruc Reis – «Η Ελλάδα έχει τη στρατηγική και διπλωματική πρωτοβουλία και διαμορφώνει τις εξελίξεις με τις κινήσεις της» τονίζει Απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφων ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας κ. Αλέξανδρος Διακόπουλος δήλωσε τα εξής σχετικά με πρωινή του δήλωση στο […] Ελληνοτουρκικά: «Μίλησα για προσπάθειες ερευνών του Oruc Reis» λέει ο Σύμβουλος Ασφαλείας του πρωθυπουργού Νewsroom

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελληνοτουρκικά: «Μίλησα για προσπάθειες ερευνών του Oruc Reis» λέει ο Σύμβουλος Ασφαλείας του πρωθυπουργού

Απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφων ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας κ. Αλέξανδρος Διακόπουλος δήλωσε τα εξής σχετικά με πρωινή του δήλωση στο Open που αφορούσε το κατά πόσο έχει κάνει έρευνες το Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο: «Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής, αναφορικά με τις πρωινές μου δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Καταρχάς, σημείωσα ότι δεν θα αναφερθώ στην τακτική κατάσταση και ότι αυτή δεν είναι η αρμοδιότητά μου. Ως εκ τούτου, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η αναφορά μου αφορούσε «προσπάθεια» ερευνών, σύμφωνα και με τους τουρκικούς ισχυρισμούς, όχι όμως, «πραγματοποίηση», με προφανή στόχο την […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής