Παπαϊωάννου: Όλα γίνονται για τους τέσσερις μεγάλους, πρέπει να γλείψεις για να πας στη Nova

20:48 - 18/08/2020

Δηλώσεις στην ΕΡΑ Σπορ έκανε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Σε αυτές ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας αναφέρθηκε στις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ τόνισε πως τα πάντα γίνονται για την εξυπηρέτηση των τεσσάρων μεγάλων. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Έχω απογοητευθεί, κάθε χρόνο πάμε χειρότερα… Δε ξέρω αν έχει πιάσει πάτο το ποδόσφαιρο ή αν έχει κι άλλο. Δεν υπάρχει ισονομία στο ποδόσφαιρο. Στα τηλεοπτικά όλα γίνονται με μπαλώματα και γλειψίματα. Να βάλεις κάποιον μέσο να πάει σε μεγάλη ομάδα να γλείψει για να πας στη Nova… Σε αυτή τη Nova που χάρισε το κράτος αν δεν κάνω λάθος 300 εκατομμύρια. Καμία κυβέρνηση δεν έχει λύσει το θέμα. Μόνο μπαλώματα… Κακώς είναι και 14 οι ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 1 α

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαϊωάννου: Πρέπει να γλείψεις έναν μεγάλο για να πας στη Nova!

Τα χώνει χοντρά ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου όσον αφορά στα συμβόλαια με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «Soccerplus» o κ. Παπαϊωάννου, είπε:Έχω απογοητευθεί, κάθε χρόνο πάμε χειρότερα… Δε ξέρω αν έχει πιάσει πάτο το ποδόσφαιρο ή αν έχει κι άλλο. Δεν υπάρχει ισονομία στο ποδόσφαιρο. Στα τηλεοπτικά όλα γίνονται με […] The post Παπαϊωάννου: Πρέπει να γλείψεις έναν μεγάλο για να πας στη Nova! appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο