Η Ιωάννα Τούνη εξομολογείται: «Είμαι παιδί εκτός γάμου, o πατέρας μου ήταν πάντα απών»

00:05 - 19/08/2020

Η διάσημη Θεσσαλονικιά influencer και επιχειρηματίας, επιστρέφοντας από τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά όπως Μύκονο, Σαντορίνη και Κρήτη, μένει σε κατ’οίκον περιορισμό. Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι κάποιοι από τους φίλους που συνάντησε κατά την διάρκεια των διακοπών της, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό κι έτσι η ίδια […] The post Η Ιωάννα Τούνη εξομολογείται: «Είμαι παιδί εκτός γάμου, o πατέρας μου ήταν πάντα απών» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για την οικογένειά της: «Είμαι παιδί εκτός γάμου»

Η Ιωάννα Τούνη, η οποία μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές αλλά και την επαφή της με θετικά στον Covid-19 άτομα βρίσκεται...

Διαβάστε το στο Zougla

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για την οικογένειά της: «Είμαι παιδί εκτός γάμου»

Η Ιωάννα Τούνη, η οποία μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές αλλά και την επαφή της με θετικά στον Covid-19 άτομα βρίσκεται σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ιωάννα Τούνη: Από το ροζ βίντεο στις αποκαλύψεις – «Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου…»

Tι εξομολογήθηκε στο Instagram η Ιωάννα Τούνη για την οικογένεια και τον πατέρα της; Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και βρίσκεται σε… καραντίνα. Μπορεί η διαρροή ενός αποκαλυπτικού ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη χωρίς την άδειά της να τη δυσκόλεψε το καλοκαίρι, αλλά η όμορφη Θεσσαλονικιά δεν πτοείται. Ακόμα […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ιωάννα Τούνη: Από το ροζ βίντεο στις αποκαλύψεις – «Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου…».

Διαβάστε το στο fimes.gr

Ιωάννα Τούνη οικογένεια: «Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών»

Ιωάννα Τούνη οικογένεια: Για άλλη μια φορά η γνωστή influencer, μίλησε μέσα από την καρδιά της.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ιωάννα Τούνη οικογένεια: «Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών»

Ιωάννα Τούνη οικογένεια: Για άλλη μια φορά η γνωστή influencer, μίλησε μέσα από την καρδιά της.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι