Η Μόνικα Μπελούτσι στην Ελλάδα: Εγώ είμαι το παρελθόν, οι κόρες μου είναι το μέλλον

10:25 - 19/08/2020

Η Μόνικα Μπελούτσι τονίζει ότι "όταν μεγαλώνεις, χάνεις τη βιολογική ομορφιά της νιότης" αλλά υπάρχουν και θετικά καθώς μπορείς να παίξεις ρόλους για τους οποίους ήσουν πολύ όμορφη.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Monica Bellucci για τις κόρες της: «Εγώ είμαι το παρελθόν, εκείνες είναι το μέλλον»

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο Ηρώδειο υποδυόμενη τη Μαρία Κάλλας, η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός Monica Bellucci μιλάει στον Φώτη Απέργη σε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μπελούτσι: Όταν μεγαλώνεις, χάνεις τη βιολογική ομορφιά της νιότης- Εγώ είμαι το παρελθόν, οι κόρες μου το μέλλον

Στην Αθήνα βρίσκεται η Ιταλία ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, η οποία θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο υποδυόμενη τη Μαρία Κάλλας. The post Μπελούτσι: Όταν μεγαλώνεις, χάνεις τη βιολογική ομορφιά της νιότης- Εγώ είμαι το παρελθόν, οι κόρες μου το μέλλον appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μόνικα Μπελούτσι: Εγώ είμαι το παρελθόν, οι κόρες μου είναι το μέλλον

Πολιτική απορρήτου Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων: Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.Κρυπτογράφηση: Όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και της ιστοσελίδας μας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits.Προσωπικά Δεδομένα: Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) θεωρο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις