Αγροτική Οικονομία: Μια νέα ειδικότητα στο ΔΙΕΚ Μεσολογγίου

20:17 - 19/08/2020

AgrinioPress Αγροτική Οικονομία: Μια νέα ειδικότητα στο ΔΙΕΚ Μεσολογγίου Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου συνεχίζοντας την προσπάθεια δημιουργίας νέων ειδικοτήτων με άμεση εφαρμογή και επαγγελματική αποκατάσταση στην περιοχή φέτος πρότεινε τη λειτουργία της ειδικότητας Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Αγροτικής Οικονομίας. Ο αγροτικός τομέας στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται από το μεγάλο αριθμό αυτοαπασχολούμενων γεωργών (12,4% της συνολικής απασχόλησης) σε μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Σύμφωνα με στατιστικές, … Αγροτική Οικονομία: Μια νέα ειδικότητα στο ΔΙΕΚ Μεσολογγίου AgrinioPress

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγροτική Οικονομία: Μια νέα ειδικότητα στο ΔΙΕΚ Μεσολογγίου

Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου συνεχίζοντας την προσπάθεια δημιουργίας νέων ειδικοτήτων με άμεση εφαρμογή και επαγγελματική αποκατάσταση στην περιοχή φέτος πρότεινε τη λειτουργία της ειδικότητας Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Αγροτικής Οικονομίας. Ο αγροτικός τομέας στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται από το μεγάλο αριθμό αυτοαπασχολούμενων γεωργών (12,4% της συνολικής απασχόλησης) σε μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Σύμφωνα με στατιστικές, ... The post Αγροτική Οικονομία: Μια νέα ειδικότητα στο ΔΙΕΚ Μεσολογγίου appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»