Λεβ: «Μεγάλη η χαρά μου για τον Φλικ αν η Μπάγερν πάρει το τρόπαιο»

20:41 - 21/08/2020

Ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συνεργάτη του, Χάνσι Φλικ, ενόψει του τελικού του Champions League.Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Champions League έχει αρχίσει, με τις Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμαίν να έρχονται αντιμέτωπες την Κυριακή 23/8 στις 22:00. Ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, εξέφρασε την άποψή του για την ποιότητα των ομάδων και δεν δίστασε να στηρίξει τον τεχνικό της Μπάγερν και πρώην συνεργάτη του, Χάνσι Φλικ. «Η χαρά μου θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη για τον Φλικ, αν η Μπάγερν Μονάχου πάρει το τρόπαιο, εξαιτίας της φιλίας μου με τον Χάνσι. Ο Τούχελ το αξίζει επίσης. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Αν ο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά