N. Χατζηνικολάου: «Παρακαλώ να διορθώσεις τις ανακρίβειες που γράφεις»

14:00 - 23/08/2020

MEDIA  Σε δημοσίευμα, σχετικά με την αλλαγή ώρας του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν, απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Το δημοσίευμα της Τίνας Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι η απόφαση για να προβάλλεται το δελτίο στις 19:00 «πάρθηκε από ψηλά και προφανώς χωρίς να ερωτηθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου», ενώ εμφάνιζε δυσαρεστημένο τον γνωστό άνκορμαν.  Μόλις ο Νίκος Χατζηνικολάου διάβασε τη σχετική ανάρτηση στο Twitter, ξεκαθάρισε: «Αγαπητή Τίνα απορώ με το «ρεπορτάζ» σου! Γιατί δεν με ρώτησες πριν το γράψεις; Δεν έχω καμμία διαφωνία με την απόφαση του σταθμού. Και ήμουν απολύτως ενημερωμένος. Παρακαλώ να διορθώσεις τις ανακρίβειες που γράφεις». «Ευτυχώς γνωρίζει όλος ο Αντέννα ότι αυτή η απόφ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ν.Χατζηνικολάου για δημοσίευμα: «Απορώ με το ρεπορτάζ σου - Διόρθωσε τις ανακρίβειες που γράφεις»

O Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε στο δημοσίευμα της Τίνας Μεσσαροπούλου που ανέφερε ότι ο παρουσιαστής είναι δυσαρεστημένος με την απόφαση του ANT1 να αλλάξει ώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Το δημοσίευμα της Τίνας Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι η απόφαση για να προβάλλεται το δελτίο στις 19:00 «πάρθηκε από ψηλά και προφανώς χωρίς να ερωτηθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου», ενώ εμφάνιζε δυσαρεστημένο τον γνωστό άνκορμαν.  Μόλις ο Νίκος Χατζηνικολάου διάβασε τη σχετική ανάρτηση στο Twitter, ξεκαθάρισε: «Αγαπητή Τίνα απορώ με το «ρεπορτάζ» σου! Γιατί δεν με ρώτησες πριν το γράψεις; Δεν έχω καμμία διαφωνία με την απόφαση του σταθμού. Και ήμουν απολύτως ενημερωμένος. Παρακαλώ να διορθώσεις τις ανακρίβειες που γρ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)