Μ.Βρετανία: Πολύ μεγαλύτεροι οι κίνδυνοι αν δεν ανοίξουν τα σχολεία από τον κορωνοϊό
14:37 - 23/08/2020
Οι επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου τόνισαν ότι το ενδεχόμενο τα παιδιά να μην πάνε στο σχολείο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι ακόμα χειρότερο από το να προσβληθούν από τον κορωνοϊό.
Η σπάνια αυτή κοινή ανακοίνωση από τους ανώτατους συμβούλους για θέματα υγείας των κυβερνήσεων της Αγγλίας, της Σκωτίας, της Ουαλίας και της Βόρειας Ιρλανδίας ενισχύει τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έχει πει ότι η επιστροφή των παιδιών στο σχολείο αποτελεί εθνική προτεραιότητα.
"Πολύ λίγα, αν όχι καθόλου, παιδιά ή έφηβοι θα υποστούν μακροπρόθεσμα βλάβη από την COVID-19 μόνο και μόνο επειδή πηγαίνουν σχολείο", σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους. "Αυτό πρέπει να το αντιπαραβάλλουμε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr