Θετικός στον κορωνοϊό ο Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
06:47 - 28/08/2020
Θετικός στον νέο κορωνοϊό ο Γάλλος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, ο οποίος είχε προγραμματίσει να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του για τα ματς με τη Σουηδία και την Κροατία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Nation League.
Την είδηση για τον Πογκμπά δημοσιοποίησε ο εκλέκτορας των «Πετεινών», Ντιντιέ Ντεσάμπ. Ο διεθνής Γάλλος δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με τη Σουηδία (5 Σεπτεμβρίου) και Κροατία (8 Σεπτεμβρίου), ωστόσο θα είναι διαθέσιμος για το ματς της πρεμιέρας των «Κόκκινων Διαβόλων» στην Premier League, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, στο Ολντ Τράφορντ, στις 19 Σεπτεμβρίου.
«Όλοι στη Γιουνάιτεντ ευχόμαστε στον Πολ γρήγορη ανάρρωση ενόψει της νέας σεζόν», δήλωσε ο ε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Τρίκκης
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ,όσον αφορά το θέμα του κορονοϊού που παρουσιάστηκε σε αγαπητό μου αδελφό, θεώρησα υποχρέωση και καθήκον μου (πρωτίστως απέναντι στον Γέροντα Μητροπολίτη π. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο, με τον οποίο μοιράζομαι σε πλήρη αφοσίωση όλη μου την καθημερινότητα, έπειτα απέναντι σε όλα μου τα αγαπημένα πρόσωπα και τέλος σε όλα τα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας) να κάνω και γώ την απαραίτητη διαγνωστική εξέταση (σε ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο) για τον covid-19, από την οποία βρέθηκα θετικός.
Η εξέταση πραγματοποιήθηκε την αρχή της εβδομάδας (Τρίτη 25/08/2020).
Σε συνεννόηση με τον Μητροπολίτη μας Τρίκκης και Σταγών κ.κ Χρυσόστομο κάναμε την απαραίτητη εξέταση γ
Διαβάστε το στο .romfea.grΤρίκαλα: Θετικός στον κορωνοϊό, ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας
Θετικός είναι στον covid-19 ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, στα Τρίκαλα, Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Κανίνας. Στο σάιτ romfea.gr, φιλοξενείται ανακοίνωση του ιδίου, ο οποίος αναφέρει πως «μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όσον αφορά στο θέμα του κορωνοϊού που παρουσιάστηκε σε αγαπητό μου αδελφό, θεώρησα υποχρέωση και καθήκον μου (πρωτίστως απέναντι στον Γέροντα Μητροπολίτη π. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο, με τον οποίο μοιράζομαι σε πλήρη αφοσίωση όλη μου την καθημερινότητα, έπειτα απέναντι σε όλα μου τα αγαπημένα πρόσωπα και τέλος σε όλα τα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας) να κάνω και εγώ την απαραίτητη διαγνωστική εξέταση (σε ιδιωτικό […]
Διαβάστε το στο dete.grΘετικός στον κορωνοϊό παίκτης της Γαλατάσαραϊ
Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε πως ένας παίκτης της βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, την Πέμπτη (27/8). Η διοίκηση της τουρκικής ανδρικής ομάδας μπάσκετ υπέβαλε σε τεστ για κορονοϊό όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ, τους παίκτες, το υποστηρικτικό και το διοικητικό προσωπικό, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν θετικά για έναν από τους παίκτες. Όπως τονίζει στη σχετική […]
Διαβάστε το στο thessports.grΘετικός στον κορωνοϊό ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Τρίκκης
Σε τεστ για τον covid-19 υπεβλήθη ο π. Αλέξιος Κανίνας και βρέθηκε θετικός. Ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών υπεβλήθη σε τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο, όπως και ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος, έπειτα από το επιβεβαιωμένο κρούσμα σε κληρικό της επαρχίας μας. Το τεστ ήταν αρνητικό για τον κ. Χρυσόστομο, θετικό όμως για τον Πρωτοσύγκελλο της … Συνεχίστε την ανάγνωση του "Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Τρίκκης"
Διαβάστε το στο trikalavoice.gr