Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Καύσωνας σε όλη τη χώρα με θερμοκρασίες ρεκόρ 41 βαθμών - Πότε θα δροσίσει

19:29 - 28/08/2020

Με άγριες διαθέσεις και προετοιμασία για καύσωνα τελειώνει ο Αύγουστος και μόνο το ελαφρύ μελτέμι στο Αιγαίο κρατάει τη θερμοκρασία σήμερα κοντά στους 35 βαθμούς στη νησιωτική Ελλάδα. Συγκεκριμένα οι θερμοκρασίες που από σήμερα Παρασκευή βρίσκονται και κινούνται γύρω στους 37 βαθμούς με υγρασία θα ανέβουν το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα θα φτάσουν μέχρι τους 40 βαθμούς, δηλαδή, 5 με 7 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Με έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ αναφέρει τη σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες. Πιο αναλυτικά η μέγιστη...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει