Η Μόνικα Μπελούτσι αποκαλύπτεται – «Νιώθω την Ελλάδα σαν το σπίτι μου»
19:27 - 31/08/2020
Λίγα 24ωρα πριν βρεθεί στη σκηνή του Ηρωδείου, η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε στο «φλΕΡΤ» για την απόφαση να αντιμετωπίσει σκηνικά […]
The post Η Μόνικα Μπελούτσι αποκαλύπτεται – «Νιώθω την Ελλάδα σαν το σπίτι μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μόνικα Μπελούτσι: «Λατρεύω την Ελλάδα! Την νιώθω σαν το σπίτι μου»
Η... μοναδικότητα του να υποδύεται τη Μαρία Κάλλας, η λατρεία της για την Ελλάδα την οποία νιώθει «σαν στο σπίτι της», η δυσκολία να μεταφερθεί από τη μεγάλη οθόνη στη σκηνή του θεάτρου!
The post Μόνικα Μπελούτσι: «Λατρεύω την Ελλάδα! Την νιώθω σαν το σπίτι μου» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΜόνικα Μπελούτσι: «Νιώθω την Ελλάδα σαν το σπίτι μου» (βίντεο)
Λίγα 24ωρα πριν βρεθεί στη σκηνή του Ηρωδείου, η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε στο «φλΕΡΤ» για την απόφαση να αντιμετωπίσει σκηνικά την Μαρία Κάλλας! Μιλώντας στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ, η Ιταλίδα καλλονή αναφέρθηκε στη… μοναδικότητα του να υποδύεται τη Μαρία Κάλλας, τη λατρεία της για την Ελλάδα την οποία νιώθει «σαν στο σπίτι της» και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜόνικα Μπελούτσι: «Αγαπώ την Ελλάδα, νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ» (video)
Για τη Μαρία Κάλλας, την οποία σέβεται ως καλλιτέχνιδα και ως προσωπικότητα, για την πρώτη εμφάνισή της σε θεατρική σκηνή, στο Ηρώδειο, καθώς και για την Ελλάδα, που αγαπά, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μόνικα Μπελούτσι, στην αποκλειστική συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ1, «φλΕΡΤ», που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 31 Αυγούστου. «Η Μαρία Κάλλας ήταν […]
Διαβάστε το στο