Φιλάρετη Κομνηνού: Η "Αγγελική" με κέντρισε από την πρώτη στιγμή που μου την πρότειναν

21:33 - 31/08/2020

Συνέντευξη στη Real Life και στον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε η  Φιλαρέτη Κομνηνού και φυσικά μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση φέτος, στη σειρά του Alpha, "Αγγελική". Στην προηγούμενη συνέντευξή μας σε είχα ρωτήσει αν θα επέστρεφες στην τηλεόραση και μου είχες πει πως θα έλεγες «ναι» μόνο αν ερχόταν μία σειρά που θα σε δελέαζε. Και ήρθε η «Αγγελική»! Εισακούστηκα ή μου έφερες γούρι για άλλη μία φορά (γελάει); Δεν με ενδιέφερε να επιστρέψω μόνο και μόνο για να επιστρέψω. Σε κουβέντα που είχαμε με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, λέγαμε πως,...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει