Μόνικα Μπελούτσι: Νιώθω την Ελλάδα σαν το σπίτι μου

00:13 - 01/09/2020

Λίγα 24ωρα πριν βρεθεί στη σκηνή του Ηρωδείου, η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε στο «φλΕΡΤ» για την απόφαση να αντιμετωπίσει σκηνικά την Μαρία Κάλλας. Μιλώντας στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ, η Ιταλίδα καλλονή αναφέρθηκε στη… μοναδικότητα του να υποδύεται τη Μαρία Κάλλας, τη λατρεία της για την

Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μόνικα Μπελούτσι: «Νιώθω την Ελλάδα σαν το σπίτι μου» (vid)

Η...μοναδικότητα του να υποδύεται τη Μαρία Κάλλας, η λατρεία της για την Ελλάδα την οποία νιώθει «σαν στο σπίτι της», η δυσκολία να μεταφερθεί από τη μεγάλη οθόνη στη σκηνή του θεάτρου και όσα είπε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» η Μόνικα Μπελούτσι.

Διαβάστε το στο

Μόνικα Μπελούτσι: Νιώθω την Ελλάδα σαν το σπίτι μου

Η Μόνικα Μπελούτσι πρόκειται να βρεθεί στην σκηνή του Ηρωδείου και θα υποδυθεί τη Μαρία...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Monica Bellucci: «Λατρεύω την Ελλάδα! Την νιώθω σαν το σπίτι μου»

Λίγες μέρες πριν βρεθεί στο Ηρώδειο η Monica Bellucci έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, φΛΕΡΤ και μίλησε για την αγάπη της για την Ελλάδα. Η...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τι θα κλείσει στην Ελλάδα στο κακό σενάριο

Υπάρχει το κακό σενάριο του δεύτερου κύματος, συν την γρίπη που έρχεται κάθε χρόνο που θα δημιουργήσουν μια τεράστια πίεση στο σύστημα υγείας, σημειώνει ο Ν. Σύψας.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Μόνικα Μπελούτσι: «Νιώθω την Ελλάδα σαν το σπίτι μου»! (video)

Στην Ελλάδα, νιώθω σαν στο σπίτι μου και ίσως να μην είναι σύμπτωση το γεγονός ότι παίζω την Μαρία Κάλλας… Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Μπελούτσι: «Λατρεύω την Ελλάδα! Την νιώθω σαν το σπίτι μου»

Η διάσημη Ιταλίδα, Μόνικα Μπελούτσι, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, φΛΕΡΤ και μίλησε για την αγάπη της...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ madata.gr

Κίκιλιας: 9 άτομα στα πασχαλινά τραπέζια μέσα - Έως 12 άτομα σε ανοιχτό χώρο. Τα μέτρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σeξ: Γιατί υπάρχει απώλεια επιθυμίας - Οι βασικοί λόγοι

Το μυστικό για να γυαλίσετε τα ασημικά σας βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Παγώνη: Τέλος Ιουνίου θα έχουμε σχετική ανοσία. Το σχέδιο για το Πάσχα στο χωριό

Ο λόγος που συνήθως ξυπνάς πριν από το ξυπνητήρι

Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Αθηνά ετοιμάζει εκδίκηση για την Αγγελική!